Arama sonuçları: *

1. E

Ktc h25t7 alınır mı?

Laptopum ile beraber kullanmak için alıcam bütcem bu kadar başka önerileriniz var ise önerebilirsiniz bu monitör ile ilgili görüşlerinizi görmek isterim hepsiburadadan alıcam firma ile ilgili bozulma durumda bi sıkıntı yaşarmıyım KTC H25T7 – 24.5" 200 Hz 1 ms (MPRT) / 3 ms (GTG) (HDMI +...
  2. E

5000tl bütçe ile alınabilcek monitörler

Laptopum ile beraber kullanmak için en fazla 5000tlye bi monitör arıyorum önerilerinize açığım
  3. E

HP-Victus fa-1019nt kamera driver

Halen ayni yüklenmemiş
  4. E

böyle gizli aygıtlarıda açtım
  5. E

aslında yüklüydü bi gün 0xA00F4244 hatasını aldım kamera uygulamasında ve aygıt yöneticimde kamerayla ilgili hiçbir şey yok.
  6. E

Çok araştırmama rağmen kamera driverimi bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim.
  7. E

3000TL 4000TL bandında monitor önerisi

3000tl 4000tl bandında 144hz veya üstü monitor almak istiyorum önerileriniz nelerdir.
  8. E

Skyrim steamdanmı epic gamesdenmi alınmalı?

Skyrim almayi düşünüyorum ama hangi platformdan alsam bilemedim steamda şuan daha pahali 193,26 TL epic gamesde ise 87,25 TL epic gamesden alırsam mod kurulumunda sıkıntı yaşarmıyım?
  9. E

Monster abra a5 v17.3.4 nasil Alınır mı??

Teşekkürler peki bu hpler çok ısınıyor diyolar bunda öyle bi sorun fln cikarmi
  10. E

Monster abra a5 v17.3.4 nasil Alınır mı??

Monster abra a5 v17.3.4 nasil Alınır mı? ve bunun disinda bu laptopun fiyat araliginda hangi laptoplari önerirsiniz?
Geri