Arama sonuçları: *

1. runzeus

Goodbyedpi açınca Kaspersky izin vermiyor

anladım hocam teşekkür ederim
  2. runzeus

yani kaspersky olduğu taktirde kullanamıyacak mıyım goodbyedpi'ı ?
  3. runzeus

Kaspersky Premium üyeliğim var fakat kaspersky arkada çalışırken goodbyedpi açtığım zaman hiçbir siteye girmiyor neredeyse kaspersky'ı kapattığım zaman çalışıyor bunu nasıl düzeltebilirim 2 sinide aynı anda kullanmak istiyorum
  4. runzeus

Steel Series Artics Nova 7 Mikrofon Ayarı

Kulaklığı yeni aldım windowsun kendi sesinden sesimi dinlersem sesim bana çok net ve akıcı şekilde geliyor fakat discorda geçtiğimde sesim böyle biraz bozuluyor gibi oluyor arkadaşlarım sesime boğuk,kesiliyor demekte ki discorddan sesimi dinlediğimde sesim bozuluyor bunu nasıl düzeltebilirim...
  5. runzeus

Mikrofonlu kulaklık önerisi

hocam steel serieslerin sonar yazılımı oluyor sonar yazılımını hiç sevmedim programını açınca 6-7 tane mikrofon kulaklık çıkışı oluyor hangisini seçeceğimi bilmiyorum kafamı çok karıştırıyor ve discordda yayınım açıkken kendi sesimi de yayına veriyor kulaklığımı mikrofonumu discorddan...
  6. runzeus

teşekkür ederim hocam ilgilendiğin için, biraz araştırdım mikrofonu çok beğenilmemiş varmı başka önerebileceğin bir şey
  7. runzeus

arkadaşlar şuan steel series siberia v2 kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok yaklaşık 8-9 sene önce almıştım zaten piyasada neredeyse hiç yok hala çok memnunum fakat son zamanlar mikrofonunda temassızlık var ve değiştirmek istiyorum. steel series artics nova 3 almıştım yazılımını "sonar" hiç...
  8. runzeus

SIVI SOĞUTUCU ÖNERİSİ

hocam almışken sıvı soğutucu alıyım diyorum sistemi ileride büyütürüm diye düşündüm.
  9. runzeus

SIVI SOĞUTUCU ÖNERİSİ

işlemcim ryzen 5 5600x herhangi bir oyun açtığımda işlemci 90-100 dereceye kadar çıkıyor bazen 100 dereceyi bile geçtiği oluyor bunun için sıvı soğutucu almak istiyorum ve önerilerinizi bekliyorum. (almışken 240mm sıvı soğutucu almayı düşünüyorum.)
  10. runzeus

1000-1500 TL mekanik klavye kablolu

xpg hoşuma gitti tavsiyen için teşekkürler.
  11. runzeus

1000-1500 TL mekanik klavye kablolu

kablolu, multimedyalı mekanik klavye önerisi olan var mı sorunsuz kaliteli olsun yeter. ışığı abartı olmadan biraz fazla olursa iyi olur.
  12. runzeus

1000-1500 TL arası mekanik multi medyalı klavye

Arkadaşlar ses panelli direkt sesi kapatıp açabileceğim veya sesi kısacağım, müzik değişebileceğim mekanik klavye arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  13. runzeus

masaüstü pc ses geliyor fakat mic çalışmıyor

arkadaşlar bilgisayarım bugün sabah geldi fakat gün sonunda mic den ses gitmemeye başladı bunu nasıl düzeltebilirim
  14. runzeus

Yeni bilgisayar alacağım yardımcı olur musunuz?

hocam 23k bütçemi aşıyor max 21500 e kadar çıkabilirim
  15. runzeus

anladım hocam peki bu sisteme hava soğutucu seçmesem herhangi bir şey olur mu 1687248174 hocam peki bu fiyat aralığında önerebileceğin bir hazır sistem var mı
  16. runzeus

hocam çok yüksek grafikli oyunlar zaten oynamıyorum oynayacağım oyun zaten genellikle valorant,cs arada bi gta5. eğer bildiğin sistem varsa atabilir misin ona da bakayım yorumun için teşekkür ederim.
  17. runzeus

hocam çok anlamıyorum ama nedenini söyleyebilir misin fps de biraz daha katkısı olur diye 5600x i seçtim ve ek olarak soğutucu da seçmeme gerek var mı
  18. runzeus

arkadaşlar bilgisayarlardan pek anlamıyorum. https://www.gaming.gen.tr/urun/301683/ultima-dual3060ti-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-geforce-rtx-3060-ti-oc-8gb-gddr6x-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem'e ryzen 5 5600x ve 1 TB ssd ekliyorum ve fiyatı 21.398 TL oluyor. Bu sistem ile...
  19. runzeus

20-25 bin TL Hazır kasa

hocam çok fazla sistemlerden anlamıyorum fakat özelleştirmeden 5600x seçeneğini seçeceğim bunun için işlem soğutucusu seçmem gerekir midir ayrıca anakartta bir üstünü seçersem çok fark yaratır mı yoksa kendinden takılı anakartı yeterli olur mu.
  20. runzeus

20-25 bin TL Hazır kasa

haklısın hocam fiyatlar günü gününü tutmuyor. attığın sistem 27500 TL olmuş bütçemi biraz aşıyor.. 20-25k fiyat bandında sistem önerileriniz varsa bekliyorum.
Geri