Arama sonuçları: *

• Users: Dr207
  • Order by date
  1. D

Öneri RTX 3060 12GB ekran kartına güçlü işlemci takılarak fps artıra bilirmiyim?

Asla yanlış anlamanızı istemem ancak alacağım kur dolardan TL çevireceğim için işim icabı o yüzden bütçe şimdilik sorun teşkil etmiyor çok uyguna gelmiş olucak sistem benim için
  2. D

Öneri RTX 3060 12GB ekran kartına güçlü işlemci takılarak fps artıra bilirmiyim?

Bu detayları bilmiyordum bilgi için çok teşekkür ederim. Genelde intel kullandığım için araştırmadan hep ona yönelirdim ancak amd dikkatimi çekti şuan. Teşekkür ederim 1711194708 Cevap için teşekkür ederim
  3. D

Cevabınız için teşekkür ederim. Kurmak istediğim makine cpu i9 14900K, sıvı soğutmalı, ram ddr5 cl düşük, Z seri ana kart, ekran kartı 3060 olarak kalsın düşünüyorum ki grafikleri oynadığım oyunlar da hem çok yükseğe çekmiyorum + olarak da çözünürlüğüm 1440x1080 oynuyorum bu sistemle yüksek...
  4. D

Cevapladığınız için teşekkür ederim ana kartı değişirken bu unsurları göz önünde bulunduracağım 1711190487 Cevabınız için teşekkür ederim. İşlemciye odaklanma sebebim dediğim gibi çözünürlüğü azaltıp oynadığım için güç cpu a düşüyor ve şu mantıktan ilerledim oynadığım oyunlar fps ve ya rust...
  5. D

Merhabalar, benim aklıma takılan sorular var ve öneri almak istiyorum ki, RTX 3060 12GB ekran kartına İ9 gibi güçlü işlemci takmak istiyorum sebebi ise oyunları genel de 1440x1080 çözünürlükde oynarım alışdığım için hoş geliyor büyük simgeler filan ve dikkat ediyorum ki bu çözünürlükde ekran...
  6. D

Çözüldü✓ 2000 TL bütçeyle en iyi mouse almak istiyorum yardım lazım

Merhabalar. Ben yeni oyuncu mouse alacağım ama seçim yapamadım bütçem 2000 tl aşmasın istiyorum ve o bütçeyle en iyi mouse almak istiyorum yardımınız için teşekkür ederim
Top Bottom