Arama sonuçları: *

1. K

Oyuncu koltuğu

Arkadaşlar ben koltuk almak istiyorumda sizce hangisi iyi yazmaz istedimde sizlere bu arada bütcem 1000 tl kadar var https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ofis-kirtasiye-ofis-mobilyalari-kampanyali-gamer-oyuncu-koltuklari-firat-oyuncu-koltugu-818877333/detay...
  2. K

Soğutucu önerisi

Tamam ozaman teşekkürler soğutucuya vereceğim parayla ram alayım ozaman bendeki 8 ram üzerine 8 daha alayım diye düşündüm
  3. K

Soğutucu önerisi

Amd nin performans kısmında sıcaklık değerine baktığımda 65 derece olarak gözüktü
  4. K

Soğutucu önerisi

Ozaman hava soğutmalılarınamı bakayım ?
  5. K

Soğutucu önerisi

bir şey olurmu olmazmı diye ondan biraz şey oldum bilgim olmadığı için pek soğutucu almalımıyım diye düşündüm
  6. K

Soğutucu önerisi

Arkadaşlar ben 1 ay oldu bu linkteki bilgisayarı aldım aklıma takılan bir şey var oyun oynarken ekran kartının orası ısınıyor sürekli fanlar çalışıyor filan ben buna soğutucu almalı mıyım birde gerekliyse soğutucu ne tip nasıl bir şey almalıyım bilgim yokta bunlar için yardım ederseniz sevinirim...
  7. K

Klavye-Fare Seti önerisi

Sizin yazdığınız klavyeye baktım güzel kaydettim onu birde şey sorucaktım o linkteki klavye nasıl sizce kötümü
  8. K

Klavye-Fare Seti önerisi

Arkadaşlar bütcem 400 tl kadar var oyun için klavye maus kulaklık önerebilir misiniz? bana yada bu fiyata bulabilirmiyim sormak istedim size birde ben şu linktekine baktımda sizce nasıl iyi mi? kötümü bilmiyorumda ben çok...
Geri