Arama sonuçları: *

1. Ashandle

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Eylül ayında birebir aynı fiyata satılan PJ300 Plus projeksiyon indirimle 8999'a satılırken bugün 10999'a satılıyor, şaka gibi... Kartım hazır bekliyordum açıkcası üzdü. Daha çok üzense geçen gün Beymen'in sattığı Wanbo X5 Pro'yu 9k'ya kaçırmış olmam... Yok alamayacağım ben uygun fiyata bir...
  2. Ashandle

🔥İndirim QCY T32 Bluetooth Kulaklık 279₺

Mikrofon kalitesi ne alemde son aldığım QCY'nin mikrofonu sesimi mağaradan gönderiyordu o yüzden çok mesafeliyim bu markaya.
  3. Ashandle

🔥İndirim SLAZENGER Sitede 1 alana 1 bedava + İndirim

Slazenger'ın resmi Türkiye sitesi bende alışveriş yaptım konuyu açmadan 15dk önce dolandırılırsak beraber dolandırılırız :D Trendyol - hepsiburadada gibi yerlerdeki yorumlarda sıkça kendi numaranızı alın demişler ama daha önce slazenger alan arkadaş varsa deneyimini paylaşsın benimde ilk...
  4. Ashandle

Valla büyük sıkıntıymış hiç böyle düşünmemiştim benim ayak numarası olabildiğine sıradan bi numara olunca. Allah kurtarsın üzdün gece gece :/
  5. Ashandle

Size indirimli fırıncı küreği bakalım ayakkabı ile uğraşmayın :D...
  6. Ashandle

Gayet güzel bere ile fazladan bi 10TL daha uyguna gelmiş güle güle kullanın alırsanız şayet :)
  7. Ashandle

Slanzenger sitesinde 1 alana 1 bedava kampanyası ve bazı ürünlerde göstermelik bir indirim var ama hoşuma giden LALI serisi ayakkabıda gerçek bir indirim var diğer sitelerde 900TL'ye satılan ürün 500TL + olarak çorap hediyesi var. Ayrıca 500TL ve üstünde SLZAVJ10 bu kod ile %10 indirim oluyor...
  8. Ashandle

🔥İndirim 🔥Sinerji 19. Yıl İndirimleri🔥

Alınır alınmaz bir şey söylemedim herkesin kendi vereceği karar fiyat takip eden sitelere - amazon'a vs yazınca fiyat aralığını o çıktı onu söyledim dövün birde :D
  9. Ashandle

https://www.sinerji.gen.tr/gainward-geforce-rtx-3070-ti-phantom-8gb-gddr6x-256-bit-ekran-karti-p-45809 ₺ 13.399,00 Piyasa fiyatı 17-18.000TL arası
  10. Ashandle

aşağı yukarı 100TL indirim var genel olarak piyasaya nazaran
  11. Ashandle

Şirketin kuruluş günüyle vergi dairesindeki giriş gününü karıştırdılar heralde 7 gün sonraya attılar
  12. Ashandle

Brawl Stars hangi oyun motoru ile yapıldı?

Supercell'in Client tarafında objective-C, C++ ve server tarafında Java'yı kullanan kendi oyun motoru var. Birkaç yıl önce açtıkları bir iş ilanında farketmiştim ilanı bulamadım fakat bunu söyleyen başka bir post buldum...
Geri