Arama sonuçları: *

1. baki1705

Klavye önerisi fp

bütçem çok yok hocam teşekkür ediyorum tavsiyeniz için
  2. baki1705

Klavye önerisi fp

https://amzn.eu/d/ffXObO3 Bu klavyeyi buldum ama manyetik switch olup bu fiyat civarına %75 hotswap veyahut %60 hotswap klavye arıyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  3. baki1705

Yardım Pc de kulalık ses ve mic sorunu

eğer kablon resimdeki kabloysa kabloda mic desteği yok https://teknobirinci.com.tr/kablolu-kulakliklarin-jak-girisindeki-bu-siyah-cizgiler-ne-manaya-geliyor-hepsinin-bir-fonksiyonu-var/ bende bu sitede görüp uygun kabloyla sorunumu çözmüştüm aynı sorundan müzdariptim 1763110623 tabi kulaklığım...
  4. baki1705

Kasa Fan Kabloları Hakkında Yardım

6 fan var birbirine bağlı 3 pin olanlardan birini taksam hepsi çalışmaz heralde en iyisi tek molex bağlayıp uğraşmamak sanki
  5. baki1705

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

fp olabilecek mekanik yada manyetik switchli klavye
  6. baki1705

aslında bende öyle düşündümde 1 2 konuda bişey olmaz diyenleri görünce yinede bi konuda ben açayım dedim
  7. baki1705

Yeni kasa aldım ancak kafama bi yer takıldı anakartım asus a520m k ve sys fan girişi 1 tane şimdi fanların molexini psuya bağlasam yandaki diğer 3 pinli soketide anakarta taksam hem psu hem anakart bağlantısı yapmış olsam bi sorun teşkil eder mi?
  8. baki1705

7800X3D + 5070 SİSTEM YARDIM

Abdullah abinin paylaştığı hazır sistemlerede bakabilirsin 10 taksit imkanı var
  9. baki1705

ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse

A9 u dışında bi kaplaması olmadığı için terleme yapıyor bende o yüzden önermem ama plus ı alınır aradaki farkı vermediğim için pişmanım ben
  10. baki1705

ATK DRAGONFLY A9 PLUS vs VXE R1

A9 düz var bende memnunum sadece kaplamalı olması daha iyi olur a9 düzde o yok bazen terleme yapabiliyor batarya olarak a9 düz bile neredeyse 1 aya yakın kullanıyorum tek sarjla atk öneririm
  11. baki1705

Öneri Hangi marka kasa almalıyım ?

Hocam onların psusuda var benim psuya ihtiyacım yok
  12. baki1705

Öneri Hangi marka kasa almalıyım ?

Elimde eski fansız bi kasa var ve yazın sistem sıcak çalışıyor hazır kasım ayı gelmişken bi kasa almayı düşünüyorum ama tavsiyeye ihtiyacım var 2000tl bandında psu'su olmayan fanlı ve önü mesh bir kasa arıyorum sizce hangi markalara yönelmeliyim aklımda msı mag forge m100a var başka kasalarıda...
  13. baki1705

Çözüldü✓ 1200 - 1500 ₺ bandında mouse önerisi

Wraith den atk a9 modelinede bakabilirsiniz logitech in superlightına çok benzer bi model 1.5 2 aydır kullanıyorum gayet rahat kullanımı var
  14. baki1705

Kasada Statik elektrik varmı yokmu ?

Hocam 1 2 hafta öncesinde böyle bir durum yoktu ama kapattığım zaman kulaklığın ışığı kapanıyordu 1756197314 Kulaklık direk anakart usb sine bağlı ana kartta yapmam gereken bi ayar olabilirmi
  15. baki1705

Kasada Statik elektrik varmı yokmu ?

Pc yi kasadaki power tuşuna basmadan wake on lan özelliğiyle çalıştırıyorum oyun oynayıp tüm gün kullanıp işim bittikten sonra kapatıyorum ama kulaklığımın ışıkları yanmaya devam ediyor kasanın fişini söküp düğmesine bastıktan sonra kulaklığın ışığı sönüyor bu durum statik elektrik mi yoksa ana...
  16. baki1705

Öneri VXE R1 Pro Max almalı mıyım?

Bende yeni aldım hocam görüntü olarak hemen bozulcakmış gibi değil type c zaten girişi daha kutudan çıktığı şarjla kullanıyorum
  17. baki1705

Öneri VXE R1 Pro Max almalı mıyım?

Hocam ben atk a9 aldım ondada 500mah batarya var şuan 4 5 gündür 4 5 saat kullanarak %60 a anca indi
  18. baki1705

Yardım Lenovo Monitör görüntü sorunu

benim bi kas hastalığım var kendim kurmadım monitörü ilk kurarken babam deneme için takmıştı öyle kaldı bide sorunum ilk açılışta 1 kere oluyor sonra tekrar etmiyor sebebi o mudur bilemedim
  19. baki1705

kablo çıktıda zaten kablo adaptörsüz diye önemli olmayacağını düşünmüştüm eski monitörümde böyle ekran gitme sorunu yoktu 1752481393 şuan driver silip geri yükledim deniyorum 1752481470 180hz e çektiğim zaman bu sorun oluyor
  20. baki1705

ek olarak güç kablosu eski monitörümün kablosu oda sıkıntı yaparmı bilemedim
Geri