Arama sonuçları: *

1. O

Game Pass ile Minecraft Bedrock açılmıyor

Merhaba ben Java ve Bedrock aldım ama Bedrock açılmıyor deneme sürümünü oyna diyor ve tekrar Xbox'tan al dediğimde bu uygulamaya zaten sahipsiniz hatasını veriyor, ne yapabilirim?
  2. O

Ubisoft Connect hata veriyor

merhaba ben r6 indirmek istiyorum ama ubisoft bu hatayı veriyor ne yapabilirim?
  3. O

The Ranch oynarken bilgisayarım dan çok fazla ses çıkıyor neden?

Merhabalar ben The Ranch oynuyorum ve gpu mu %100 kullanıyor ve 80 dereceye çıkıyor ısısı ama CS2 de min 400 FPS alıyorum ben uzun süreli oynarsam oyunu sorun çıkar mı?
  4. O

Razer Cobra mı? steelseries prime mı?

Razer'ın Mouse'u SteelSeries Prime'a göre sadece sensörü kötü diyorlar ama arada çok da fark yok diyorlar benim elim küçük ve palm ve claw şekilin ortasında bir şey tutuyorum ama bazı yabancı karşılaştırma sitelerinde maximum IPS değeri daha fazla diyorlar Razer Cobra için. Yine de SteelSeries...
  5. O

550 TL bütçe ile oyun için mouse önerisi

Merhaba ben FPS oyunları ağırlıklı oyunlar oynuyorum 550 TL bütçem var eski mouse bozuldu önerilerinizi bekliyorum. Claw ve palm arası bir tutuşum var.
  6. O

merhaba benim eafc24 üm çalışmıyor

eafc24 açıyorum epic gamesten sonra iş ortağı uygulama açılıyor diyor ea açıldıkan sonra bom boş ekran oluyor nasıl düzeltebilirim?
  7. O

Genellikle strafe at diyolar ama e sporcular neredeyse hep CTRL basıyorla neden?

Ben şöyle bir şey fark ettim sürekli aim antrenmanlarında strafe falan atın diyorlar CTRL basmayın kolay hedef olursunuz diyorlar ama ben e sporcuların çok CTRL bastıklarını görüyorum neden?
  8. O

anker Q10 i mi JBL tune 570 mi veya jbl serisinden herhangi biri

arkadaş çevremin nerdeyse hepsi jbl kullanıyor sizce neden?
  9. O

1650 TL bütçe ile kablosuz kulaküstü kulaklık önerisi

başlıktaki gibi ben kablosuz kulaklık istiyorum bazı modeller duydum Anker Q10İ, JBL Tune 570BT gibi ama sizin de tavsiyelerinize ihtiyacım var yakın çevremdekilerin hepsi nerdeyse JBL kulaklık kullanıyor bütçe 1650 TL
  10. O

anker Q10 i mi JBL tune 570 mi veya jbl serisinden herhangi biri

anker q10i vs jbl tune 570bt veya jbl in herhangi bir modeli hangisini almalıyım veya kulaklık öneriniz var mı? 1650 tl bütçe
  11. O

Kulak üstü kablosuz kulaklık önerisi var mı? Müzik dinliyicrm

Başlıktaki gibi kablosuz kulaküstü kulaklık arıyorum müzik dinliyicem bütçe 1650 tl
  12. O

750 tl altı kablosuz kulaklık önerisi

Başlıktaki gibi ben 750 tl bütçeyle kablosuznkulaklık arıyorum önerilerinizi bekloyorum genel olarak müzik dinlicem
  13. O

QCY T13 ANC kulaklık modeli Oppo A9 ile uyumlu mudur?

Başlıktaki kulaklığı almayı düşünüyorum ama telefonum ile uyumlu mudur?
  14. O

650 TL altı kablosuz kulaklık önerisi

Başlıktada olduğu gibi 650 TL altı kablosuz kulaklık arıyorum müzik dinlemek için kullanıcam bassları ve kickleri belli etmedini istiyorum ve aktif gürültü engelleme olursada sevinirim
  15. O

400 lira bütçeyle kablosuz kulaklık önerisi

başlıktaki gibi 400 lire bütçeyle kablosuz kulaklık arıyorum
  16. O

akıllı bileklik arıyorum

Merhaba yakın zamanda işlerim için akıllı bileklik almayı düşünüyorum önerebileceğiniz akıllı bileklikler var mı? Bütçem 950 TL.
  17. O

cs2 de 4:3 nasıl yapılır

ben cs2 ye yeni başladım 4:3 nasıl yapılır
  18. O

FPS oyunları için mouse önerisi

Benim yakın zamanda mouse um bozuldu zaten değiştirmeyi düşünüyodum FPS oyunları için bana mouse önerebilir misiniz? Bütçe:Max 650 hafif üstüne çıkabilirim
  19. O

Benim everst gx19 model mousem var ama kaç dpı her bir dpı tuşu

Benim dm gx19 mousem var ama dpı tuşum kaç dpı veriyo bilmiyorum dpı ımı nerden öğrenemiyorum siz bana söyleyebilir misiniz mousem 7200 dpı şuanki dpı ımı nereden görüceğim ve dpı ımı nerden ayarlayacağım 1711907764 ?
Geri