Arama sonuçları: *

1. M

Yardım CS-2 FPS DÜŞÜŞÜ / ACİL YARDIM

Arkadaşlar en son oyunu 2 gün önce oynamıştım. Oyuna bu gün gireyim dedim bir güncelleme gelmişti onu yaptıktan sonra oyuna girdim. Önceden CS2 200 civarı FPS alırken şimdi 67-70-80 bandında takılıyor. 80'i geçtiğini görmedim. Neden böyle oldu? Ayarlarımın hepsi eskisi gibi. Sistem...
  2. M

İnceleme Baseus I-WOK 2 Monitör Lambasına yakından bakıyoruz!

Hocam lambanın alt kısmı tamamen oyuk değil. 65 derecelik bir açıyla oyulmuş. En alta kadar eğseniz bile monitörün ışığıyla lambanın ışığı kesişmiyor. Ekranı parlatmıyor yani.
  3. M

MONİTÖRÜN ÜZERİNE TAKILAN LAMBA

Bu attığın I-WOK 1 serisi. Benim incelemesini yaptığım 2. seri oluyor. Tasarımları aynı ama ek olarak incelemedeki lambaya bir de 3 dokunmatik tuşlu kontrol paneli koymuşlar.
  4. M

MONİTÖRÜN ÜZERİNE TAKILAN LAMBA

Ürünler farklı ama incelemesini şurada yaptım: https://forum.donanimarsivi.com/konu/baseus-i-wok-2-monitoer-lambasina-yakindan-bakiyoruz.806187/
  5. M

Merhabalar hocam. Menüler biraz karışık, şu an evde olmadığım için tarif etmem zor olacak. Haftasonu onunla alakalı bir inceleme konusu açacağım. Sizi de etiketlerim konuya.
  6. M

Herkese merhaba. Uzun zamandır almak istediğim bir ürün olan Baseus I-WOK 2 Monitör Lambası'nın Türkçe bir incelemesini bulamadığım için satın alma konusunda kararsızdım. Fakat göz ağrılarım arttığı için incelemesini izleyemeden almak zorunda kaldım. Bir monitör lambası satın almak isteyen...
  7. M

Setup'ımı yorumlar mısınız?

Hocam daha şu fotoğrafla daha net anlatabilirim. Temas eden kısımlar pedli ve ekrana gelmiyor. Ürünün arkasındaki plakayı da aşağı yukarı hareket ettirerek monitöre sıkılaştırabiliyorsunuz. Benim masa sabit olduğundan ben sıkıştırmadım. Direkt üstüne bıraktım. Sıkıştırsanız da monitöre zarar...
  8. M

Hocam koltuğu ben 3800 tlyken almıştım. Rahatlık açısından 8/10, şıklık açısından 10/10, dayanıklılık açısından da 8/10 olarak puanlayabilirim. Dayanıklılık noktasında bir kırılma olmadı ama kol koyduğumuz yerler 3D olduğu için hafif oynama var. 1694023966 Hocam benim monitör 1000R curved. Ürün...
  9. M

Hocam ben de tam olarak ders çalışma amaçlı aldım. Oda lambası tepede olduğu için maalesef gözlerimi çok yoruyordu ve baş ağrısı yapıyordu. Bu monitör lambasını aldıktan sonra öyle bir sorunum da kalmadı. Lambanın üç farklı renk modu ve 3 farklı parlaklık ayarı var. Üründe 80'e yakın led var...
  10. M

Rica ederim hocam. Bütçeniz elveriyorsa fiyatını çok bulup almamazlık etmeyin derim. Tüm setupta parasını en çok hak eden ve severek kullandığım şey monitör lambam oldu.
  11. M

Hocam Türkiye'de bulabileceğiniz en ucuz fiyatı sanırım bu: https://ty.gl/c0oj0x4t94
  12. M

Çok teşekkür ederim hocam daha iyileri sizin olsun inşallah. :)
  13. M

Çok teşekkür ederim hocam. Sınava 1 sene gibi bir vakit var. Sınavdan sonra düşüneceğim. :)
  14. M

Hocam mousepad Hyperx Pulsefire Mat RGB. Ben normalde bir mousepade bu kadar para vermem diye düşünüyordum. Şu anki fiyatı 900-1000 TL civarı bir şey. Ama işyerindeki arkadaşlar veda için bir hediye almak istediler ben de onlara aldırdım. Ürünü kullanmaya başladıktan sonra o kadar sevdim ki...
  15. M

Hocam RGB ışık tüpüm var masaya yanlamasına yerleştiriyordum ama çok fazla ışık karışıklığı ve masa karışıklığı sevmiyorum diye böyle sade bıraktım.
  16. M

Çok teşekkür ederim hocam. Sistem: R5 5600, RX6700 XT, 16 GB Ram, Prime B550MA/CSM. Monitör: Samsung Odyysey G5 2K / 144 HZ. Yan ekipmanlar: Hyperx Pulsefire Mat RGB XXL mousepad. Baseus Wok 2 Monitör Lambası Logitech G serisi klavye mouse ve kulaklık.
  17. M

Herkese bolca selam. Uzun zamandır hayalim olan bir hobi köşesi yapmak istiyordum. Pek bir şey yok ama ana malzemeleri toparladım en azından. :) Nasıl buldunuz? Ekleme yapmak için tavsiyeniz var mıdır?
  18. M

Akko 5087B İndirimde 1829 TL (İthalat ücreti hariç)

Ürün: 2.428,74 TL Tahmini İthalat Ücreti Depozitosu: 492,98 TL Toplam: 2.921,72 TL ediyor. Başlığı güncelleyin isterseniz hocam.
Geri