Arama sonuçları: *

• Users: THEmo
  • Order by date
  1. T

Bilgisayar Yeniden Başlıyor

Öncelikle herkese iyi günler geçenlerde discord ve bir oyun aciklan ekran aniden gitti ve no signal yazısı geldi fakat kasa çalışıyor ve discorddan ses geliyordu (benim sesim gitmiyor) daha sonra kasadan kapatıp açıp kaldığım yerden devam ettim ve sonra bilgisayarı kapadım sabah açtığımda...
  2. T

CS 2 grafik sürücüsü güncel değil hatası veriyor

Maalesef hâlâ aynı hatta bilgisayar bozuldu şu sıralar format attım hâlâ bozuk eğer duzeltirsem CS ti indirip düzelmiş mi söyleyeceğim bence AMD pişmanlıktır
  3. T

CS 2 grafik sürücüsü güncel değil hatası veriyor

Arkadaşlar öncelikle selam. CS2'yi yeni yükledim oyuna girdiğimde çok yavaş ve kasarak açıldı ayarları en düşüğe çektim vs CS de alışık olduğum 4:3 1280x960'a fakat oyunda çok fazla donma oluyor dürbün vs. açınca AMD ekran kartı uygulamasında güncellemeleri kontrol ettim güncel yazıyor sistem...
  4. T

Öneri 600-700 TL Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi

Teşekkürler hemen bakıyorum.
  5. T

Kullandınızmı peki?
  6. T

Arkadaşlar bütçem 600-700 TL Kulak üstü oyuncu kulaklığı almak istiyorum şu an ki durumda nasıl bir şey bulurum bilmiyorum eminim ki sizlerden tavsiye verecek birisi vardır yoksa da şu 3 kulaklık arasından hangisi daha iyidir. Teşekkürler. 1-...
  7. T

OBP Puanım ile gidermiyim?

Arkadaşlar gittim okula bugün tekrar değiştirdim bu seferde adam 0,2 puanlığı yazmadı riske girme olmaz öyle dedi yani ilk 2 ye puanımın çok az farkla üstünde olan okullar yazacaktım olmaz dedi bende sadece Atatürk lisesini ekledim üste disiplin vs. de yemedim umarım alırlar.
  8. T

teşekkür ederim hoca onaylamış fakat onayı iptal ettirip en azından bir deneme şansım varmı sizce yoksa onayladığı için mecbur bunlar kalacakmı
  9. T

teşekkürler
  10. T

arkadaşlar merhaba obp puanım 94,8 fakat bugün rehberlşk öğretmenimiz 96 puan ile kapatan Kahramanmaraş Merkez Atatürk Anadolu Lisesi gelmez dedi ama birçok kişi gelebilir vs. dedi sizce gelirmiydi?
  11. T

RAM MHz Ayarı yapınca ekran gidiyor

Merhabalar ben bugün 3000 MHz olan ramimin 2667 MHz olarak çalıştığını gördüm BIOS dan değiştirdiğimde 3000 MHz olan profil 1'i seçtim sonra kaydedip yeniden başlatıp BIOS a girdiğimde 3000 MHz olmuştu tamam deyip çıktım sonra bilgisayar açıldı görev yöneticisinden baktığımda 3000 MHz...
  12. T

Çözüldü✓ AMD Radeon R9 200 Detay Öğrenme

Pardon yanlış okumuşum (: hemen indirip geliyorum hocam 1686338527 İndirdim bumu hocam. 1686339052 Çok teşekkürler buldum hem doğru hem hızlı bilgi için <3
  13. T

İndirdim 1686338089
  14. T

Herkese Merhaba. Ekran kartım AMD Radeon R9 200 Series. Ekran kartıyla alakalı ihtiyacım olan bir bilgiyi forumlarda baktığımda 200 serisi çok geniş tam adı nedir gibi şeyler söylediklerini gördüm tam adına nereden bakabilirim CPU-Z veya Dxdiag yazdığımda AMD Radeon R9 200 Series Yazıyor.
Geri