Darmoshark TOP75 ve Ajazz AK820Pro arasında kaldım. Bu klavyelere alternatif olarak önerebileceğiniz klavyeler var mı? 2000-3000 tl arası daha güzel klavyeler varsa onları değerlendirmek isterim. %75 olması benim için çok önemli.
Havalar çok sıcak olduğundan terleme yapıyor ayrıca zamanla pedleri daha kolay yıpranıyor. Çok rekabetçi oyun oynamıyorum. Seslerin net gelmesi, terletmemesi, rahat olması ve beni pişman etmemesi yeterli
Selamlar 2000-3000 tl arası bir kulaklık arıyorum. Gündelik ve oyun odaklı kullanmayı planlıyorum. Kulaklığın pedleri terletmeyen türde olursa çok iyi olur. Aklımda Corsair h80 var fakat emin olamadım. Önerileriniz varsa beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
Gigabyte hafif ısınma sorunu varmış diye öğrendim ben kasa mesh değilse kasanı değiştirmeni öneririm kral hava akışını güzelce sağlarsan sorun çıkmaz gigabyte markadan
Sanırım bugün 4.mousepad önerisi yapıyorum 😅 klasse mousepadlere göz at kral biraz araştırıp alman içine sinmesi konusunda yardımcı olacaktır ucuz ve kaliteli bir marka
Yani bende öyle düşünüyorum bu fiyat bandında iyi bir sistem aldığımı düşünüyorum çokta upgrade yapmama gerek kalmadı hemde istediğim tüm parçalar içerisindeydi