Arama sonuçları: *

1. D

Rdr2 gamepass de PC de var mı

Çok hizlisin bro
  2. D

Xbox gamepass de bu oyunlar varmı

Forza 5,NFS Unbound,God Of War,sekiro,dying light 1,2 Cevap verirseniz çok makbule geçer bu gün almayi düşünüyorum bu oyunları gamepasses yoksa (gamepass almadım bilmiyorum bu oyunlar vamri yokmu nasıl kontrol edeceğimi)
  3. D

Forza 5 ve NFS unbound varmı PC gamepass de
  4. D

Rdr 2 gamepass PC de varmı
  5. D

Gaminggentrden ürün alınır mı sorun çözmede iyilermi

Nerede mağazası internet apaketim bitmişti o yüzden geç bakabildim
  6. D

Gaminggentrden ürün alınır mı sorun çözmede iyilermi

Ağa babam no name psu (sertifikasız) no name kasa no name ram 3060 12gb i4 12400f Bulmuş 0lar mi bilemiyorum yeni açılmış bir dükkan neyse ben dedim bu kasayı almayalım dedim gaminggentrden bı sistem gösterdim diyor ki ben görmediğim ürünü almam 😑 bu adamı nasıl ikna edebilirim gaminggentrden...
  7. D

Asus sual 3060 ti kullanıcıları sisteminiz çok ses çıkarıyor mu

Kaç ayda bir bakım yapıyorsunuz
  8. D

Asus dual 3060 ti ses sorunu varmı ısınma yapıyormu güncel oyunlarda

Yazarsanız sevinirim
  9. D

Asus sual 3060 ti kullanıcıları sisteminiz çok ses çıkarıyor mu

Mesela god of war açtınız kulaklık takılı değil hoparlör yok bilgisayarin sesi rahatsız edici düzeyde oluyormu soğutması iyi mi? ekran kartinin
  10. D

Bu sistem iyi mi? monitör+kasa bütçe Max 25k çok az asabilirim önerilere açığım

Sondaki sistem baya iyiymiş 4.5-5k link bir bütçem kalır o bütçeyi geçemeyecek monitör önerir misiniz 500tl falan geçebilir
  11. D

Bu sistem iyi mi? monitör+kasa bütçe Max 25k çok az asabilirim önerilere açığım

https://www.tebilon.com/amd-5600-asus-dual-rtx3060-o12g-v2-prime-b450m-k-ii-adata-512gb-corsair-16gb/ 1tb yapcam alani
  12. D

Öneri sistem hazır 20k bütçe (aşamıyorum)

Bu kasa nasıl anakart yeterlimi https://www.gaming.gen.tr/urun/279148/imola-3060ti-intel-i3-12400f-asus-dual-geforce-rtx-3060-ti-oc-8gb-gddr6x-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS
  13. D

Ağa monitör dahil 25k yi gecemem bütçem yetmiyo 3060 li sistem falan
  14. D

Bütçe 20k
  15. D

Hazır sistem onerirmisiniz (sadece kasa)

Yaklaşık 1 hafta sonra almayı düşünüyorum karne hediyesi olarak kendime 20k bütçe
Top Bottom