Arama sonuçları: *

1. TyfnKCR

Yeni sistem toplama için yardım

Şuan için ekran kartım var ilerleyen süreçte rtx veya xt serisine geçebilirim o yüzden anakart işlemci ve ram planlıyorum
  2. TyfnKCR

Yeni sistem toplama için yardım

Öncelikle tüm forum üyelerine Selamun Aleyküm Allah hepinizin işini rast getirsin. Gelelim konuya daha öncesinde kullanmış olduğum sistemin anakart işlemci ve ramlerini sattım elimde kalmış olan psu ekran kartı ssd ve kasa oldu şimdi kafamı karıştıran en büyük şey işlemci oluyor. Ortalama...
  3. TyfnKCR

En Fazla 4GB Ram İle Oynanabilecek Oyun

Format atıcaksın googlede çok fazla konu var format atmakla alakalı
  4. TyfnKCR

Bu sistemle gta 5 de kaç fps alirim

1080p'de ortalama high ve ultrada 30-35 arası alırsın bunu 720pye düşürürsen 45-50 arasında değişir diye düşünüyorum
  5. TyfnKCR

64 Kur kanka rahat eder sistem biraz hem ram performansını almış olursun
  6. TyfnKCR

PC'de Ekran Kaydı için program önerisi

OBS kullanabilirsin hem yayın hem kayıt açısından mükemmel ve fps'yi çok etkilemez.
  7. TyfnKCR

Uygun fiyatlı sıvı soğutma

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-aqua120-rgb-1x120mm-rgb-fanli-sivi-sogutma-sistemi.html bakmanı öneririm
  8. TyfnKCR

Öneri Oyun için intel mi amd mi hangisini önerirsiniz

Kısaca özet geçelim İntel : Kalite/Performans Amd : Fiyat/Performans olarak düşün
  9. TyfnKCR

İ5-6500 sistem kasıyor

Ekran kartınız ramden alıyor bu yüzden sistem kasıyor yani paylaşımlı olması sizi yanıltıyor oyun konusunda
  10. TyfnKCR

1660 Super & Ryzen 5 1600 Sistem Nasıl?

Donanım Arşivinin Monitör dahil 3000 TL olan sistemi vardı o sistemin şuan ki fiyatı 5200 TL civarı ona bakmanızı öneririm
  11. TyfnKCR

İ5-6500 sistem kasıyor

Ekran kartın R5 serisi demişsin 64 bit olmasından dolayı olabilir ve ek olarak paylaşımlı bir ekran kartı anladığım kadarıyla ki bu ramden almasına yol açıyor bu yüzden öncelik ekran kartı değiştirmek olabilir
  12. TyfnKCR

Oyun için hangi Windows sürümü ?

2 seneye yakındır Home sürümü kullanıyorum Pro'ya ihtiyaç yok oyun oynayacaksanız daha fazla ram kullanıcaktır PRO olan sürüm bu yüzden HOME tercih edebilirsiniz.
  13. TyfnKCR

Düşünürsen PUBG LİTE oynamanı tavsiye ederim grafikleri Mobile göre daha güzel
Top Bottom