Arama sonuçları: *

1. E

TWISTED MINDS 27 TM27DQI QHD 240Hz RGB NANO IPS MONİTÖR(kullananlar kulübü)

Merhaba, 2. el faturalı, tr garantili, kutulu TM27DQI almak isteyen olursa bana ulaşabilir.
  2. E

Çok memnunum, hatta Asus MX279H monitörümü satıp bir tane daha almayı düşünüyorum.
  3. E

Selamlar, monitörümüzün paneli ile aynı panele sahip olan ViewSonic Elite XG270QG renk profili dosyasını buldum, siz de kullanabilirsiniz. (HDR monitör ve Windows'ta açık onuma getirin) Renk profilini eklemek için System > Display > Advanced Display > "Display adapter properties" seçin, Color...
  4. E

Önceki yazdığım sorunlarla ilgili (Bios CSM ve HDR hataları) yeni ekran kartına geçince düzeldi, 4070 ekran kartı almıştım ancak Amazon siparişimi iptal edince 7900 XT siparişi verdim. Bios CSM hatası tamamen düzeldi, CSM devre dışıyken sistem sorunsuz açılıyor. Ayrıca fullscreen bir uygulamadan...
  5. E

Death Stranding oyunu deneme imkanın varsa ona bakar mısın, bende HDR o oyunda çalışmadı. Ancak mesela Forza Horizon 5'te çok güzel çalışıyor.
  6. E

HDR sertifikası bulunmuyor.
  7. E

Overclock etmek istemiyorum zaten, ancak dediğim gibi menüde yer alan "Response Time" seçeneği de bir nevi overclock olduğu için low veya üstü seçildiğinde sıkıntı yaratabiliyor. Bilgi vermek için yazdım. Yoksa default ayarlarda kullanırsanız HDR dışında bir sorun yok. Bahsettiğim CSM problemi...
  8. E

Bu sorunun sebebini buldum. Monitör ayarlarında Response Time'ı açınca bu sorun oluyor. (Resim kalitesi - Tepki süresi) Kapatınca düzeldi. Daha önce de söylendiği gibi monitör son safhasına kadar overclock edilmiş, bant genişliğini zorlayacak extra 1 hz bile görüntünün bozulmasına sebep oluyor...
  9. E

Selam arkadaşlar, monitör ile ilgili bir sorunla daha karşılaştım, siz de dener misiniz, bakalım aynı sorun olacak mı, Nvidia control panelde scaling option display seçili ise furmark 1080p testi yapınca grafikler bozuluyor. scaling ayarını gpu ya alınca düzeliyor. Bu arada TwistedMinds...
  10. E

Test ettim, MPRT açınca çok hafif daha karanlık gibi oluyor ama baya dikkatli bakmak lazım. Şahsen ben MPRT yerine Freesync açmayı daha mantıklı buluyorum.
  11. E

Hayır şu an bende 1070 var, ancak 4070 sipariş ettim, gelecek.
  12. E

Bağladığımda direkt 240 hz olarak açıldı. Renk doygunluğu kişiye göre değişebilir, açıkçası benim eski monitörüme göre renk doygunluğu düşük geldi ben kendim nvidia ayarlarından kontrastı %55 ve doygunluğu %80 seviyesine getirince eski IPS monitörüme yakın renk canlılığını alabildim. Ekran...
  13. E

Herhangi bir yırtılmaya denk gelmedim. Monitörün herhangi bir sıkıntısı yok ancak alacaksanız HDR özelliği yokmuş gibi düşünün. Ben HDR'ın gerçek anlamda çalıştığını da açıkçası düşünmüyorum, oyunlarda vs. HDR aktif edildi yazıyor ama görüntüde pek bir fark göremedim. Ayrıca Death Stranding...
  14. E

Freesync olarak aktif edilebiliyor. Gsync lisansı yok.
  15. E

Windows 11 Pro kullanıyorum. Oyunu açtığımda HDR aktif oluyor, ancak oyun sırasında alt+enter ile fullscreen moddan windowed moda geçince (veya oyundan çıkınca) renkler Windows'da HDR açık ama monitörün HDR özelliği kapalıyken göründüğü gibi soluk görünüyor, tekrar alt+enter yapınca yani...
  16. E

Selamlar, TM27DQI modelini satın aldım ve bugün elime ulaştı, genel olarak memnunum ancak rahatsız edici ilginç bazı sorunlarla karşılaştım, alan arkadaşlardan ricam kendileri de bu sorunları test etmeleri, acaba benim aldığım cihazda mı bir sorun var yoksa genel bir durum mu. Öncelikle...
Top Bottom