Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Garantiye gönderilen kasada hasar

İyi geceler arkadaşlar geçtiğimiz cumartesi kasayı psuda cızırtı var diye ince hesaba gönderdim. Bugün ulaştı onlara ancak servis kaydı kısmına fotoğraf eklemişler kutuyu açarken kargoda darbe almış sanırım camı patlamış kasanın şimdi sorunum şu ben düşen eden bir parça görmedim ama hasar alma...
  2. O

Hepsipay taksitini ödemezsem ne olur?

Agalar gecikme hakkında bir bilgi vereyim müşteri hizmetleri vermiyor çünkü 12sinde ödemem vardı ancak ödemedim 18inde gecikme ücreti yansıyacak diye mesaj geldi ve 7 kuruş yansıdı. İlk gün diye herhalde ödedim hemen yani 6 günlük bir süreniz var ödeme gününden sonra benim keşfedebildiğim...
  3. O

7800 TL yerine 399 TL APPLE AirPods Pro

Adam ucuza almış diye demediğinizi bırakmadınız la ne çeşit psikopatsınız siz
  4. O

RDR 2 200tl alınır mı??

Agalar oyunun orjinal boyutu bu mu 70gb diyorlardı her kafadan ayrı ses çıkıyor da ondan soruyorum
  5. O

Biostan ram yükseltme

Selamlar ram hızımın 2667 mhz olduğunu farkettim ve biostan Dram Frequency ayarını autodan olması gereken değere yani 3200e çektim ama yapmam gereken başka bir ayar var mı bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
  6. O

DONANIM ARŞİVİ MSI F/P SİSTEM! 🔥 (YAYINDA)

Ne diyonuz şimdi 3060ti lı bişey mi
  7. O

Afox 2060s vs Asus Rog Strix radeon 6650 xt

Kankam işlemci vs farkları da var diye sordum ekran kartı tek başına bişey değil sonuç olarak isterse 4060 olsun ben onu r5500 ile kullandıktan sonra ne yapayim ?
  8. O

Afox 2060s vs Asus Rog Strix radeon 6650 xt

merhaba arkadaşlar konu başlığında gördüğünüz gibi iki tane seçeneğim var Fakat Afox 2060s de r5600 var Asus Rog Strix 6650 xt de i3 12100f var Hangisini tercih etmeliyim Gönlüm 2060lı sistemden yana ancak afox markasından dolayı bir de bu modellerin genel ısınmasından dolayı biraz çekingenim...
Top Bottom