Arama sonuçları: *

1. B

Wifi yayıcı-router tavsiyesi istiyorum

muhtemelen tavsiye ettiğiniz ürünü alacağım teşekkür ederim :)
  2. B

öncelikle teşekkür ederim. fazla cihaz bağlanıcak birde kardeşim mobil oyun sevdalısı tahminimce uygun olmuycak benim için
  3. B

ortalama kaç metre aralıktan çalışır bu kral. ben bulamadım mesafesini birde kaç cihaz bağlanabiliyo
  4. B

Evde kullanım için wifi yayıcı tavsiyesi istiyorum. https://www.akakce.com/wifi-guclendirici/en-ucuz-xiaomi-mi-wifi-pro-300-mbps-fiyati,200620527.html Elimde bu urun var zaten ama kullanimla ilgili bi kac problem yasiyorum. Bunun disinda bir tavsiyeniz varmı. Wifi dagiticisi disinda routerda...
  5. B

2.EL KAÇA GİDER APU SİSTEM 5 5600G

hocam naptın yaa ikinci el falan ama o kadar kötü ve eskimi
  6. B

2.EL KAÇA GİDER APU SİSTEM 5 5600G

1 x GamePower Airbender RGB CPU Hava Soğutucusuİşlemci 1 x AMD ryzen 5 5600g işlemciAnakart 1 x MSI B450M PRO-M2 MAX 4133(OC)MHz mATX AnakartBellek 1 x XPG Gammix D30 8GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 RamSSD 1 x PNY CS900 240GB 535/500MB/s 2.5" SATA3 SSD DiskKasa 1 x Hiper Harmony Rainbow Led Fan...
  7. B

ps5 dualsensi xbox360 kolu olarak gösterebilirim

dediklerinizi yaptım başka bir ayara ihtiyaç varmı
  8. B

birazdaha açıklarmısınız o uygulamayı
  9. B

ds4 diye 3.part bir yazılım var belki sizde çalışır bir araştırın
  10. B

epic game üzerinden nioh oynamaya çalışıyorum ama oyun ps5 kolunu değilde xbox360 kolunu gösteriyo tuş atamaları bozuluyo bazen tuşlarda çalışmıyo. epic gamese de baktım ordan değiştirebilirmiyim diye ama herhangi bir kol ayarı yok epic games de
  11. B

osu beatmap rank yükselmeme sorunu

maplerde rankım yükselmiyor. mesela bir mapde c aldıysam sonraki oynamamın sonunda b alıyorum, oyunun sonunda da b gösteriyor ama ana menüye çıktıktan sonra yine c olarak gösteriyor
  12. B

monitör çözünürlüğüm arttı

palit rtx 3060 12gb
  13. B

monitör çözünürlüğüm arttı

https://www.epey.com/monitor/aoc-27g2spu-bk.html monitörüm budur. dün aniden çözünürlük 1920x1080 den 3840x2160 a arttı sebebini anlayamadım şuan 1920x1080 kullanıyorum monitörde max bunu destekliyor zaten. 4k da kullansam sıkıntı yaşarmıyım bir de bu artışın sebebi nedir bilen varsa...
  14. B

telegramdan gelen virüs

teşekkür ederim her şey için. Okuyan diğer arkadaşlarında başka tavsiyeleri varsa dinlemekten memnun olurum
  15. B

telegramdan gelen virüs

mailler boş gözüküyo ama bir kaç gün sürekli bakıcam muhtemelen bir kaç veledin soytarılığı başka bilginiz tavsiyeniz varmı
  16. B

telegramdan gelen virüs

papara hesabı yoktu zaten o numara üzerinde belki kayıt yapılmıştır dedim giriş yapmayı denedim bu numaraya ait hesap yok dedi.Zaten paparadan işlem yapılması artık zorlaşmadımı hesap doğrulama kısmı çok detaylı oldu bir sıkıntı çıkarmı yinede
  17. B

telegramdan gelen virüs

kardeşim bir telegram kanalından silah sesi yüklemeye çalışmış yüklediği dosyada büyük ihtimalle virüslüydü telefonun arayüzü falan değişmiş kasmaya başlamıi bir format attım telefona eski haline döndü fakat sms kısmına baktığımda paparadan ve alibabadan doğrulama kodları gelmiş ne olduğunu hiç...
  18. B

Oyunlarda ekran kapanıp açılması ?

benze bir durumu arkadaşımda yaşıyor, kapanıp açılma olayı sadece oyunlarda oluyor masaüstünde, googleda, steam vb. platformlarda yaşamıyor diğer arkadaşın dediği gibi göz kırpması süresi kadar yaşanıyor bilgisayarı yeni bakımdan geldi. Şöyle bir durumda var, monitör normalde google da...
  19. B

modem arayüzüne giremiyorum

1.Modem huawei hg633 (vodafone modem) 2.Modem zyxel nbg7510 router 1.modemden 2.modeme kablolu bağlantı yaptım ama routerın wifi özelliğini kullanamıyorum wifi özelliğini açmak için ne yapmam lazım
  20. B

Yardım M2 Önerisi Ana kart : TUF B450-PRO GAMING

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-crucial-p3-1-tb-3d-nand-nvme-pcie-m-2-3500-3000-mb-s-ct1000p38-fiyati,2104333088.html Şu an bunu kullanıyorum bir sorun yaşatmadı bana. Depolama seçeneklerine göre fiyatı değişiyor.
Geri