Arama sonuçları: *

1. R

Gamepass D diskine oyun yükleyemiyorum

ya aslında kesin bir çözüm arıyorum hocam ilk dediğiniz işe yaramadı
  2. R

Gamepass D diskine oyun yükleyemiyorum

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar C diskine yüklemeye calışdığımda oluyor fakat D diskinde bu hatayı veriyor
  3. R

Rampage FuryX RM-F5 Nasıldır? Ve Bu Fiyat Civarlarında Daha İyisi Var mıdır?

Tamamdır hocam bu kulaklığı satın almaya karar verdim cevaplarınız için teşekkür ederim
  4. R

hocam bu kulaklık galiba yanlış okumadıysam anakartın ses kartını kullanıyormuş bende msi b550 a pro anakart var ses kalitesi tatmin edici olur mu ?
  5. R

hayır kablolu versiyonundan bahsediyorum kusura bakmayın unutmuşum söylemeyi https://www.trendyol.com/rampage/fury-x-7-1-kablolu-oyuncu-kulaklik-p-187829467?boutiqueId=61&merchantId=393181&filterOverPriceListings=false&sav=true
  6. R

Arkdaşlar merhaba, bu kulaklık nasıldır acaba? Ve bu fiyatlar civarında daha iyi kulaklık var mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Geri