Arama sonuçları: *

• Users: nerox
  • Order by date
  1. nerox

Razer barracuda x alınır mı

yasadigim tek sorun var, bunun disinda hersey okey, o da sorun sayilmaz benim icin. kulaklik tekerlegini sona dayadigimda ses sola geciyor ve sag tarafta yuzde 20 civari bir azalma oluyor. yani tam seviyede ses esitligi bozuluyor. sol 100 iken sag 80 oluyor yani. ama kulakligin genel olarak sesi...
  2. nerox

🔥İndirim Vodafone 100₺ Cüzdan Bakiyesi🔥

Premium satın alırsan sana her ay 100 TL’lik pay bakiyesi verecek. Pay bakiyesini Vodafone Pay’e gireceksin daha sonrasında faturanı öderken telefon faturanı öderken o 100 TL’lik bakiyeyi kullanacaksın zaten premium 100 TL yani birbirine denk
  3. nerox

pay para kesmiyor oyle birsey yok. daha da uzerine bircok seyde cashback var. faturaya yansitiyorsun premiumu fakat yansitma ucreti eklenmiyor. normalde 30tl civari yansitma ucreti var faturaya ama premium alirsan ucretsiz yansitabiliyorsun faturaya.
  4. nerox

Vodafone premium hem pay için her hafta 100₺ bakiye veriyor hem de ikinci çevirme hakkı. Geçen hafta ikinci çevirme hakkında 100₺ ekstra Pay bakiye kodu verdi. Kesinlikle Vodafone kullanan herkesin kullanması gerek. Pay üzerinde fatura öderseniz yüzde 10 cashback de kazanıyorsunuz. Yani...
  5. nerox

🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

evet istanbulkart bana da gelmedi ama diger migroslar tod vesaire geliyor 1771712934 pardon hocam konulari karistirmisim, sadece 1 alabiliyorsunuz 1 numara ile
  6. nerox

tesekkurler guzel bilgi.
  7. nerox

🔥YOUTUBE PREMIUM + NORD VPN 3 AY UCRETSIZ (Microsoft 365 1 yıl Free Öğrenci ile)

Gelmesi lazım aslında hocam şuana kadar
  8. nerox

benim money uygulamam hicbir sekilde kabul etmiyordu, ikinci numarama money actim ve yukleyebildim sonunda.
  9. nerox

Hocam para yükle kısmından dijital kod ile yükle kısmından mı, bende çalışmadı
  10. nerox

Hocam bende böyle bir hata çıkıyor money uygulamasında dijital kod ile yükle kısmından değil mi? @Fleaxible
  11. nerox

evet denedim suan calisiyor
  12. nerox

❌İndirim Bitti! Yemeksepeti birçok restoranda geçerli indirim kodu LEZZET

hocam bim cigkoftesi de komagenenin yerini tutmaz ama ya. en son ne zaman yediniz bim cigkofte? ben artik yogun bir hamurumsu bulgur toplaci olarak goruyorum onu hicbir lezzeti yok
  13. nerox

Verileri sıfırlayabilirsiniz uygulamada
  14. nerox

Rica ederim iyi kullanımlar 1771000378 Gelmis
  15. nerox

🔥YOUTUBE PREMIUM + NORD VPN 3 AY UCRETSIZ (Microsoft 365 1 yıl Free Öğrenci ile)

Nortonu kullananlar davet kodu oluşturup paylaşsınlar lütfen, bende kod kalmadı
Geri