Arama sonuçları: *

• Users: DrKHD
  • Order by date
  1. D

Yardım 6 7 k Monitör tavsiyesi

https://www.incehesap.com/gamepower-intense-x60-2k-rgb-gaming-monitor-fiyati-45505/ Bütçenin az üzerinde ama özellikleri çok iyi
  2. D

Tecrübeli insanların görüşlerine ihtiyacım var

Ekipmanlar hariç 40k
  3. D

Abi bütçemi çok aşıyor malesef ama yine de teşekkürler
  4. D

40k PC tavsiyesi lazım

Arkadaşlar bütçem ekipmanlar hariç 40bin TL tek istediğim 2k gamingde beni uzun vade taşısın bildiğiniz önerdiğiniz bir PC varsa linklerini atabilirseniz çok yardımcı olursunuz teşekkürler
  5. D

Peki o zaman ddr5 den vazgeçmeli miyim çünki ddr5 bu özellikteki sistmler bütçemi baya aşıyor
  6. D

Hayır aksine önerilerinizi bekliyorum lütfen
  7. D

Buradakilerin dışında da gamepower saber red switch klavye var
  8. D

3060 ti yerine 4060 lı bir sistem tercih edip işlemciyi ryzen 7 7700 e düşürsem nasıl olur 1686511723 Ekipmansız bütçe 40 bı TL civarında
  9. D

Ekipmanlar dahil 47~48k gibi bir fiyata geliyor tabi yazmadığım bağzı parçalı da var 2 TB daha 2,5inch SSD de var sistemde
  10. D

Ekipmanlar dahil 47~48k gibi bir fiyata geliyor tabi yazmadığım bağzı parçalı da var 2 TB daha 2,5inch SSD de var sistemde
  11. D

-Asus dual Rtx 3060ti gddr6x -Asus prime b 650m-a II -Ryzen 7 7700x -cougar aqua 240 sıvı soğutma -6000mhz 16x2 ddr5 cl40 ram -kingston 2tb lik M2 SSD -650w 80+ bronz dahili PSU lu gamepower savagis kasa... Yukarıdaki belirttiğim parçalara sahip bir PC almayı planlıyorum ve 2k da oyun oynamak...
Top Bottom