Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ Xbox Elite Series 2 Sorun

Benzer sorun yaşayanlar için ganepassten oynuyorum, steami kapatınca sorun çözüldü.
  2. A

Çözüldü✓ Xbox Elite Series 2 Sorun

İyi günler, Geçenlerde Xbox Elite 2 aldım. Fakat bluetooth ile bağlamayı denediğim vakit bluetooth adaptörüm görmüyor başka cihazları görüyor. Kablo ile bapladığım vakitse bir çok oyunda kolun tam verimliliğini alamıyorum. Örneğin, Gamepass üzerinden Forza 5 oynadığım vakit R2 tuşuyla gaz...
  3. A

Çözüldü✓ XFX 5700XT Thicc III Thermal Pad ve Macun önerisi

Termal macun ve padlerin değişiminden sonraki sonuçlar. 1686667352 Bu da ikinci test daha iyi gibi gözüküyor şu anda. Dünkü testlerde amd radeonun uygulamasında 92 dereceleri maks görürken şuanda 86 nın üzerine çıkmadı. Tekrardan yardımlarınız için teşekkürler
  4. A

Fazla mal göz çıkarmaz demişler :D
  5. A

Hem GPU hem CPU olmadı benimle aynı zaman içerisinde almış bir arkadaşım var onun CPU ve GPU sunada el atarız :D
  6. A

https://www.hepsiburada.com/pullsar-ice-dragon-thermal-pad-100-100-1-5-mm-17-w-m-k-p-HBCV00000SGQEG?magaza=Deniport https://www.hepsiburada.com/pullsar-ice-dragon-thermal-pad-100-100-2-0-mm-17-w-m-k-p-HBCV00000BZUH9?magaza=Deniport...
  7. A

Yardım Kulaklık Tercihinde Aşırı Kararsızım

Ses kasmalık dediğin battleground valorant, warzone, CS go gibi oyunlar oynuyorsan kablosuz önermem. Ben şuanda Hyprex Cloud 2 7.1 kullanıyorum bu kulaklıktan önce sony ps4 wirless kulaklığını kullanıyordum. Ses seviyesi ve kalitesi arasında kabloluyla, kablosuz arasında fark var.
  8. A

3DMark Time Spy testine göre çıkan sonuçlar böyle. 1686565237 Peki bu böylediğiniz macun işlemci içinde önerir misiniz? MX6 yerine MX4 alsam sıkıntı yaşatır mı?
  9. A

Herkese iyi günler. Bir kaç haftadır araştırdığım bir konudur. Bahsettiğim ekran kartını 2 senedir kullanmaktayım. Şu ana kadar kompresör ile hava tutmak harici bir temizlik yapmamışımdır. Ekran kartımın fanlarının çok sesli çalıştığı ve yaz ayına da geldiğimiz için verdiği sıcaklık beni çok...
Geri