Arama sonuçları: *

1. 34byk21

PS REMOTE AÇILMIYOR YARDIMM

arkadaşlar hayırlı akşamlar laptopumda ps remote uygulamasını ps5 e bağlayarak ekran yansıtabiliyordum ama laptopa format attıktan sonra uygulamayı kurduktan sonra hiçbir şekilde açamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
  2. 34byk21

LAPTOPUM GTA 5 KALDIRIRMI

1080p low ayarlarda kasmadan oynatırsa indireyim
  3. 34byk21

LAPTOPUM GTA 5 KALDIRIRMI

arkadaşlar selamın aleykum laptopm lenovo yoga x1 thinkpad özellikleri i7 8650u 16 gb ram 512 ssd uhd 620 gta 5 kaldırırmı hangi ayarlarda kaç fps oynatır bilgi verirseniz sevinirim
  4. 34byk21

LAPTOPUMA KLAVYE NERDEN ALABİLİRİM

hayırlı akşamlar lenovo yoga x1 laptopumun klavyesinde bir tuş basılı kalıyor bilgisayarcıya götürdüğümde klavyesinin değişmesi gerektiğini söyledi nerden bulabilirim uygun fiyata klavyesini
  5. 34byk21

Lenovo yoga laptop tablet moduna geçmiyor

arkadaşlar iyi akşamlar lenovo x1 yoga laptopum var win 11e güncelledim ve katladıgım zaman tablet moduna geçmiyor nasıl halledbilirim
  6. 34byk21

Teelfon ile faturadaki imei farklı

kardom direk olarak tüketici hakem heyetine şikayet etse daha iyi değilmi kardo iş işten geçmiş kardom yapacak bişey yok
  7. 34byk21

PS Remote lag sorunu !

Arkadaşlar iyi günler geçen gün ps5 slim aldım playstaitonum bir arka odamda ekranı Ps Remote uygulaması üzerinden laptopuma yansıtıp oynuyorum ama aşırı derecede kasma görüntü bozuklusu oluyor oyun arasında internetim 120 mbps hızlı bir internetim güçlü bir laptopum var neden bu sorunla...
  8. 34byk21

İPHONE 13 Şebeke sorunu

Bulabildiniz mi çözümü
  9. 34byk21

İPHONE 11 MOBİL VERİ ÇEKMİYOR!!

E sim değil hattım
  10. 34byk21

İstanbuldayım burda çekmicekse nerde çeker reis 1752011159 Yardım edin arkadaşlar lütfen
  11. 34byk21

Arkadaşlar iyi günler bundan 1 hafta önce iPhone 11 aldım telefoncudan vodafone hat kullanıyorum anlamadığım bir şekilde telefonun interneti arada E ye düşüyor yavaş yükleniyor veya hiç yüklenmiyor müşteri hizmetlerini aradım güncelleme vs yaptılar ağ ayarlarını sıfırladım en son hattıda...
  12. 34byk21

ALDIGIM TELEFON BOZUK ÇIKTI

3g çekmesi değil sorun 4gde bile kullanamıyorum intetneti fark ettiysen 5g kullanmak istiyorum demedim hattım 5g
  13. 34byk21

yok ben vodafone o turkcell
  14. 34byk21

abicim 4g çektiğindebile adam akıllı kullanamıyorum interneti mesela geçen kadıköye gittim yolda kaldım zar zor yolumu buldum arkadaşın telefonuda 11 aynı yerde deniyoruz onda 4 g çekiyor bende E olarak
  15. 34byk21

AHAHAHHAHAHAHAHAHA aklımda reis bu
  16. 34byk21

İYİ AKŞAMLAR DOSTLAR BUNDAN 1 BUÇUK 2 HAFTA ÖNCE EVİMİN ARKASINDA YENİ AÇILMIŞ BİR TELEFONCUDAN İPHONE 11 ALDIM KONRTOL ETTİM NEYSE HERHANGİ BİR SORUNU YOKTU ALIRKEN ADAMA SORDUM HERHANGİ BİR SORUNU VARMI DİYE ADAM SIKINTISIZ DEDİ TELEFONU KLLANDIM 1 HAFTA GARİP BİR ŞEKİLDE MOBİL VERİM 3 G...
  17. 34byk21

ÇALIŞTIĞIM YERDEN PARAMI ALAMIYORUM NE YAPMALIYIM

Arkadaşlar öncelikle iyi günler diliyorum geçen ay arkadaşımla beraber insan kaynakları aracılığı ile depo işine girdik bilmeyen arkadaşlarım için insan kaynakları iş verene eleman sağlıyor ve maaşınızı insan kaynakları yatırıyor mesai ücretinde kesinti maaşta kesinti gibi vs neyse arkadaşımla...
  18. 34byk21

yazılıma başlamak istiyorum yardımcı olabilecek

dediğiniz turan hocanın videoları için link alabilirmiyim
  19. 34byk21

yazılıma başlamak istiyorum yardımcı olabilecek

arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle yaşım 17 12.sınıfa gidiyorum derslerimde başarım ortalama arkadaşlar yazılıma başlamak istiyorum binevi asıl amacım üni okumadan yazılım gibi geleceği olan bir şeye yönelmek istiyorum sizce nerden başlamalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum
Geri