Arama sonuçları: *

1. T

Laptop alınır mi tavsiye

Yurtta kaldığım için genel olarak da kütüphane de kullanacağım için monitör işi zor
  2. T

Laptop alınır mi tavsiye

Onun da tek sıkıntısı işte ekranı 1080p fhd ekranına o para etmez diyorlar 1759491057 Çok kararsiz kaldım yani
  3. T

Laptop alınır mi tavsiye

Bende işlemcisine takıldım o yüzden kararsız kaldım vector 16 hx ai yazdım onun da işlemci iyi ama ekran kötü kararsız kaldım Bu işlemci çok sıkıntı çıkarır mı bana alsam Olmadı MSI katana olanı alacağım 5070 li planı 3 unden birini alsanız hangisini alirdinjz
  4. T

Laptop alınır mi tavsiye

Gamegaraj istemiyorim
  5. T

Laptop alınır mi tavsiye

90000 max
  6. T

Laptop alınır mi tavsiye

Merhaba Forum üyeleri uzun araştırmalarım sonucunda bu laptopu almaya karar verdim Bu fiyat bandında başka önereceğiniz model var mı erazer ve gamegaraj dışında HP Omen Max 16-AK0008NT AMD Ryzen AI 7 H 350 32GB 1TB SSD RTX5070Ti Freedos 16" Taşınabilir Bilgisayar BQ1Y2EA 86000 tl Bunda...
  7. T

F/P protein tozu önerisi

merhaba forum sakinleri bir süredir spor yapıyorum ve yurtta kaldığım için protein ihtiyacımı karşılayamıyorum. bunun için protein tozu almak istiyorum. başlarda çok kişiye sponsor olduğu için önde olan protein ocean kullandım ama iyi değil diyorlar . servis fiyatı protein oceana yakın 20-35 tl...
  8. T

ethernet kablosunda bilgisayar sınırlandırma yapar mı

merhabalaar bilgisayarım biraz eski . şuan türknet üyesi oldum ve yeni ethernet kablosu almayı düşünüyorum cat6 almayı düşnüyorum ama bilgisayarımn maximum değerlerini görebileceğim bir yer var mı bant genişliği ve aktarım hızı için
  9. T

ram alıcam ama anakartım kötü oyunlarda fps yi arttırır mı

https://www.vatanbilgisayar.com/ga-h61m-s2pv-intel-h61-soket-1155-ddr3-1333mhz-sata-20-usb-20-vgadvi-anakart.html anakart modelim yukarıdaki gibi ve maksimum 1333 mhz yi destekliyor. şuanda 6 gb ramim var 4+2 olarak. ben bunların yerine 2 tane 8+8 almak istiyorum. ama maksimum 1333 mhz yi...
  10. T

amazondan ürün almak güvenli mi

amerikadan satılan bir ürün o yüzden içim biraz rahat etmiyor yol uzun ve ne olur bilemiyorum
  11. T

amazon dan ürün alma

kargoya bile verilmedi mi
  12. T

amazondan ürün almak güvenli mi

şu ürünü almak istiyorum ama yurtdışından ve uzaktan geleceği için içimde bir süphe var. sizce sıkıntı olur mu güvenilir midir...
  13. T

amazon dan ürün alma

amerikadan gelicek galiba ürün ürün de karışma kaybolma durumu gibi sorunlar çıkar diye bir his var içimde bide ne kadar hızlı geliyor bilginiz var mı
  14. T

amazon dan ürün alma

şu ürünü almak istiyorum ama yurtdışından ve uzaktan geliyor. sizce bir sıkıntı olur mu güvenilir midir...
  15. T

sizce hangi mouse alayım

arkadaşlar yakın bir süre içinde mouse alıcam bütçeme uygun 3 tane mouse belirledim ve kararsız kaldım. yardımınıza ihtiyacım var genelde fps oyunları oynuyorum. bunların bana uygun olacağını düşündüm. Rampage Cinder SMX-R125 Rampage Triumph SMX-R65 Logitech G203 Lightsync sizce hangisini...
Geri