Arama sonuçları: *

1. Bayram_

Nvidia Tarafında Vram sorununa Kısmi Çözüm

Hocam benim laptopumda rtx4050 6gb var driverlar da güncel şimdi ben bunu açarsam rdr2 gibi ultra ayarda VRAM yetmediği ve uyarı veren oyunlarda, bu sorunu düzeltmiş olur muyum?
  2. Bayram_

GTA 6 için en iyi işlemci ile ekran kartı ne olmalı..? (Sizce)

Çıkan en son oyun olan rdr 2'ye bakacak olursak grafik ve vaad ettikleriyle kendisinden daha sonra çıkan ve daha iyi olmayan oyunlardan bile daha iyi FPS veriyor.O yüzden ben Rockstar Games'in optimizasyonu kötü yapmayacağına eminim.3070 yeterli olur bence (AMD kartlarını pek takip etmiyorum)...
  3. Bayram_

RTX 4050, 4060, 4070'li laptop alacaklar dikkat!

Bu iki kanalda olmasa adam akıllı laptop inceleyen yok zaten.Kaç kere kaç farklı laptop modeline baktım valla hiç bilmiyorum ama bana baya yardımcı oldular
  4. Bayram_

Yardım Asus Yetkili Servisi

Tabi efendim 1699302921 Hemen
  5. Bayram_

Elim çok titriyor malesef yapacak kimseyi de tanımıyorum.Bilgisayar tamircilerine de çocukluktan kalma bir nefretim var diye vermek istemiyorum. O yüzden tek çözüm yetkili servis valla :/
  6. Bayram_

Bugün Asus Tuf A15 aldım ancak 8gb ram'i var.Yetkili servise yollayıp ram takviyesi yaptırmayı düşünüyorum.Maliyeti bana ne kadara patlar ayrıca ek SSD de taktıracağım iksiini de şimdi taktırsam ne kadar maliyet farkı olur? Takacağım Ram: Samsung Ram ddr5 4800mhz SSD: Kingston 7000 MB/s okuma...
  7. Bayram_

Öneri GİGABYTE mı ACER mı?

Gigabyte'da ısınma sorunu var deniyor.Ama 4060 var ve hemen hemen aynı fiyattalar o yüzden sizce hangisini alayım Gigabyte G5...
  8. Bayram_

İnceleme HP Victus 15 - 7N9U9EA i5-13500H RTX4050 Notebook İncelemesi

Teşekkür ederim hocam da parayı o hala denkleştiremedim zaten o sırada da HP'den vazgeçtim şimdi indirim ile Asus Tuf A15 almayı düşünüyorum ama bakalım indirim bitine kadar yetişebilecek miyim :)
  9. Bayram_

Acer Nitro 5 mi HP Victus 15 mi?

Hangisi daha iyi bir seçim olur. Kısmen Yazılı/Üniversit/Çoğunlukla oyun için almak istiyorum o yüzden laptop arıyoum ve bu 2 model arasında kaldım. HP: 1697693449...
  10. Bayram_

Öneri Max 30k laptop önerisi

Oda arkadaşm ve ben bu laptoptan almaya karar verdik.O direkt kendisininkini sipariş etti ama ben yinede emin olmak istiyorum.Max 30k bütçe ile alınabilecek en iyi laptop önerisi yapabilir misiniz? (Üniversite ve oyun oynamak için alacağım)...
  11. Bayram_

İnceleme HP Victus 15 - 7N9U9EA i5-13500H RTX4050 Notebook İncelemesi

Hocam şimdi ben bu laptopu çoğunlukla oyun ama aynı zamanda okul ve kısmen de iş için (lokalizasyon ve ingilizce çeviriler için) almak istiyorum.Fakat 500gb SSD her ne kadar hızlı da olsa az geldi gözüme.Ssd değiştirmek istersem servis ne kadar alır ya da ne yapmam lazım bir fikrin var mı? En...
  12. Bayram_

Mobil oyun çevirisi nasıl yapılır?

Mobil oyun çevirisi yapmak istiyorum (unity oyunları) ama hiç yazılım bilgim yok.Öğrenirim ancak bilgisayar olmadığı için telefondan olur mu emin değilim.Daha önceden altyazı ve çizgi roman çevirisi yapmıştım ama artık daha büyük şeyler yapmak istiyorum. Size 2 şey sormak istiyorum: Telefondan...
  13. Bayram_

KYK bursu gelmeden önce TEV bursu alabilir miyim?

TEV bursu bana muhtemelen çıkar belli başlı sebepler ve durumlardan dolayı (açıklamak istemiyorum ama yanlış anlamayın tanıdık yada torpil falan değil) aynı sebeplerden dolayı KYK'da kesin çıkar.Fakat aklıma takılan bir şey var TEV bursunu aldıktan sonra KYK çıkarsa ne olur? TEV bursunu geri mi...
  14. Bayram_

Öneri 15k bütçe ile laptop önerisi

Teşekkür ederim 1687725123 Hocam sağolun ama merak ettiğim bir şey var 3050'lik olana 8GB daha ekleme yapsam garanti dışına çıkar mı? Cevap verirseniz çok memnun olurum öneriniz içinde ayriyeten teşekkür ederim
  15. Bayram_

Öneri 15k bütçe ile laptop önerisi

Acer Aspire 5 A715-42 almayı düşünüyorum bu fiyat bandında daha iyi yada daha uygun fiyatlı ne önerebilirsiniz yada bu laptop sizce iyi mi? (Max 15.000₺ bütçem var.Üniversite ve oyun oynamak için istiyorum) Özellikleri: -Amd Ryzen 5 5500U -GTX 1650 -8gb Ram -256gb SSD -15.6" FHD -İPS ekran...
Geri