Arama sonuçları: *

• Users: Neat
  • Order by date
  1. N

Bilinmeyen USB aygıtı "aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu" sürücü hatası

Corsair iCUE H150i Elite LCD XT sıvı soğutmam var. Her kablosunu taktım LCD'ye güç gidiyor USB takılı ancak LCD ekran çalışmıyor. Ayarlardan baktığımda başlıktaki gibi bir hata vardı. Tüm USB'leri çıkardım hata veren LCD ekranın büyük ihtimalle. Bu sorunu nasıl çözerim? Veya çalışmaması hatayla...
  2. N

Fan ve Rgb Çoklayıcı

Türkiyede aynısı satışta yokmuş.ikinci elde bulamadım.22 pin girişi olan başka kontrolcüde bulamadım.Zaten kontrolcü bulabilmek için açtım konuyu.
  3. N

Fan ve Rgb Çoklayıcı

Sıvı soğutmamdan çıktı.pompanın ve lcd kablonun çalışmasını sağlıyor.
  4. N

Fan ve Rgb Çoklayıcı

Sıvı soğutmam için fan ve RGB çoklayıcı arıyorum. Modeli Corsair iCUE H150i Elite LCD XT https://www.akakce.com/islemci-sogu...w-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,431712710.html Halihazırda Corsair iCUE commander Core modeli gelmişti ama kaybettiğim için yenisini almak zorundayım. Ama bu model 2000...
  5. N

2025 yılında DDR5 mi DDR4 mü daha mantıklı?

Aralarında öyle bir uçurum yok.illaki etki eder performansa ama illa da ddr5 diye bir şey yok.Sadece ddr5 alınırsa yeni çıkan ürünler işlemci ram vs. Ddr5 olacağı için geleceğe yönelik iyi olur.
  6. N

2025 yılında DDR5 mi DDR4 mü daha mantıklı?

Bütçeniz yoksa ddr5 zorlamanıza gerek yok.ddr4 üzmez.
  7. N

Sıvı soğutmayı yanlış mı taktım?

N/A yazması sorun olduğunu gösteriyor değil mi?
  8. N

Aio pump girisine taktım doğru olması lazım.cpu fanada fanlar takılı
  9. N

Sorun yok hocam öğrenirim ben hallederim.bu saatte yardımınız baya dokundu.iyi geceler dilerim. 1750108480 Hocam yeni farkettim,bios ayarlarında aio pump n/a yazıyor iyice taktım düzelmedi.anlamadım…
  10. N

Hocam şöyle aynı işlevi gören bir ucuza coklayıcı yok mu ya?hublar pahalı diye biliyorum commander modelleri,şartsa tekse alayım ama…
  11. N

Herşeyin Doğru olduğunu düşünüyorum.ama sıvı soğutmaya göre sıcaklık aşırı. 1750108163 Hocam allah aşkına,ben bu konuyu sıvı soğutma önerisi için açmadım.hata yapıp yapmadığımı öğrenmek için açtım.sıvı soğutmayla bi sorunum yok zaten.
  12. N

Bende hub yok.22 pin gerçekten önemliyse bir çoklayıcı almam gerekecek o zaman…
  13. N

Onu nereye takmalıyım bulamadım
  14. N

Yani 22 pinlik kabloyu takmam mı gerek?
  15. N

Arkadaşlar yeni işlemci aldım ve aşırı sıcaklık hatası alıyorum her şeyi düzgün yaptığımı düşünmeme rağmen işlemci soğumuyor, oysaki ısınan bir işlemcide değil, kısaca şöyle açıklayayım: R7 5700X işlemcimi satıp AM5 sisteme geçtim ve Ryzen 9 9700 aldım. Abiminde kullanmadığı sıvı soğutmasını...
  16. N

Öneri 2000 Tl bandında klavye önerisi

Yakınımda ilan yok bi klavye için uğraşamam
  17. N

Auyu ne kral
  18. N

Arkadaşlar öncelikle büyük bir klavye istemiyorum.Şuanki klavyemden hiç memnun değilim.Genellikle rekabetçi oyunlar oynuyorum.Redragon’un şu modelleri biraz hoşuma gitti: https://www.amazon.com.tr/Redragon-Draconic-60-Kahverengi-Aydınlatma-Bilgisayar/dp/B084JR4G5F?th=1...
  19. N

22 k ya monitorlü sistem önerisi lazım

Alıntı yapmışsınız ama bir şey yazmamışsınız anlamadım?
  20. N

22 k ya monitorlü sistem önerisi lazım

2. El almak istiyorsanız satayım 21 e 😅😂
Geri