Arama sonuçları: *

1. yalnızbiri01

Shein indirimli ürünler

Bı daha deneyim teşekkür ederim
  2. yalnızbiri01

Shein indirimli ürünler

Ben neden alım yapamıyorum ledde
  3. yalnızbiri01

Oyun oynamak için 90k verilirmi

Bunu soran kişi neye harcuyomus insanlar oyun deyince bisiler oluyor illa kendileri gibi kıyafet ya da başka bişey mi para vermemeiz lazım o da kendi için para harcıyor sende sadece harcadığınız yerler farklı
  4. yalnızbiri01

Forum oyunu. O mu? Bu mu?

Uzay Adana mi Mersin mi
  5. yalnızbiri01

Shein indirimli ürünler

Yarin sipariş versem yetişir mi
  6. yalnızbiri01

Laptopum çok soğuk calisiyor!

🙃 Denicem
  7. yalnızbiri01

Shein indirimli ürünler

13 ünde sipariş verdim yurt içi kargoya verilmiş böyle hızlı getireceklerini bilseydim bir daha sipariş ederdim
  8. yalnızbiri01

Laptopum çok soğuk calisiyor!

Bizdeki de dert iste (95 derecye çıkıyor)
  9. yalnızbiri01

8 POŞET FİYATINA ANAHTARLIK 🔥(PREMİUM İLE)

Bende açılmıyor link
  10. yalnızbiri01

🔥İndirim Acer Nitro V 15 İ5-13420H RTX5050 Laptop 🔥39.999₺ ( Peşin Fiyatına 9 Taksit)

Asus tuf kullandım F-16 modeli için konuşamam ama gerçekten çok kaliteli hissettirmiyor fakat baya dayanıklı (fazla ısınıyor di bendeki medelden dolayı olabilir)
  11. yalnızbiri01

15 saatlik otobüs yolculuğunda ne yapılır?

8 saat uyu 3 saat telefonla uğraş 3 saat kitap oku 1 saat de müzik dinle
  12. yalnızbiri01

❌İndirim Bitti! Netsipariş firması avantajlı ürünler

Hocam maliyetlerini bilemessin yurt içi başka birinden pahalıya almışsa ne yapacaksın herkes kendine yakışanı yapar eğer siz bunu kendinize yakistiriyorsaniz iptal etmeyin herkes bu da yapmış derse ne zmn duzelicez
  13. yalnızbiri01

❌İndirim Bitti! Netsipariş firması avantajlı ürünler

Enayilik değil hocam gerçekten hepimiz insanız hatalarımız olur bundan dolayı satıcıyı zor durumda birakmak vicdana sığmaz iyilik enayilik değildir zaten herkes iyiliği enayilik diye diye ülke bu hale geldi
  14. yalnızbiri01

🔥İndirim 4 Kitap 99 TL

Satranç okumadiysaniz ya da filmi de vardı galiba izlemediyseniz öneririm güzel bir psikeolij kitaptır baya ters köşeli
  15. yalnızbiri01

🔥İndirim 4 Kitap 99 TL

Hocam buna benzer öneriniz var mı bunları okudum
  16. yalnızbiri01

Çözüldü✓ BU LAPTOP ALINIR MI ?

Suanlik güzel bir sıkıntısı yok fakat fan otomatikte iken gerçekten de bazen çok açıp kapatıyor performans modunda 92 dereceye kadar gördüm ama dengelide 78i geçmiyor 1768511027 Cpu
  17. yalnızbiri01

VALORANT SABİT 30 FPS SORUNU

Valorant ayarlarini diyorsan baktım yoktu
  18. yalnızbiri01

VALORANT SABİT 30 FPS SORUNU

Arkadaşlar menü de ve oyunda sabit 30 FPS aloyorum denetim masasından baktım bir sorun gözükmüyor ama 30 FPS sabit aliyorum
  19. yalnızbiri01

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

Müşteri temsilcisi sizin memnuniyetiniz için tanımlanmış dedi kullanımınizda sakınca yok dedi
Geri