Arama sonuçları: *

• Users: Ozaui
  • Order by date
  1. O

5000 serisi beklenmeli mi?

Şu anda halihazırda 4060lı asus tuf laptopum var. Masaüstüne geçmek istiyorum ancak 5000 serisi ekran kartlı pcler 2024 sonunda tanıtılıcak diye haberler gördüm.Sizde bekleyip ekipman (Monitör kulaklık kalavye vs.) dizmek mantıklı yoksa 4080 superli bir kasa mı?
  2. O

r7 7735hs sürücü sorunu

Ben memnunum. Yeni amd grafik güncellemesi sonrası herhangi bir problem de kalmadı. Rdr2 GOW Marvel's Spiderman gibi oyunları yüksek ayarlarda min 100 fps oynuyorum
  3. O

Asus Tuf Gaming A15 Rtx 4060 Değerlendirir Misiniz?

Şu anda aynı cihazdan yorumu atıyorum ve rdr2, resident evil 8, marvel's spiderman oyunlarını oynadım ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Sadece ilk satın aldığımda(3 4 ay oluyor) amd sürücü sorunu yaşamıştım. Ekran gelmiyordu sürücüyü kurunca ama yeni sürümler yayınlanınca o da çözüldü...
  4. O

Asus tuf a15 rtx 4060 yanında hediye?

Asus tuf a15 rtx 4060 laptop satın aldım. Eski bilgisayarım monsterı satın aldığımda marvel's avengers oyunu verilmişti. Asusun herhangi bri kapmanyası hediyesi var mı acaba?
  5. O

r7 7735hs sürücü sorunu

Şimdi fark ettim de hala sorun devam ediyor. Sadece internette gezerken oluyor ama bu sorun. Asla oyunlarda veya ekran kartını kullanan yerlerde sorun olmuyor.
  6. O

r7 7735hs sürücü sorunu

İşlemi yaptım bir süre kullandım. Şu anda herhangi bir problem yok gibi ancak yeni güncellemeleri amdnin uygulamasından alamayacağım. Sorun olur mu acaba? Tekrar yükliyim mi yoksa windows updateler üzerinden mi almaya devam edeyim?
  7. O

r7 7735hs sürücü sorunu

Asus tuf a15 2023 4060 lı bir laptop aldım. Cihazda herhangi bir problem yok şu anda ancak internette gezerken bazen ekranın üstünde dalgalanma oluyor. Ancak hiçbir şekilde oyunlarda olmuyor. GOW, Marvel's spiderman vs oynadım sorun yaşamadım. Aklıma sürücü sorunu olabileceği geldi. R7 7735hs...
  8. O

Asus Değişim Iade Hakkında Sorun

Asıl sahibi ile görüşmem var adamla sürekli irtibat halindeyim.Tc numarasına kadar var.Umarım sorun olmadan halledilir.Durduk yere bilgisayarsız da kaldık.her şey ters gidiyor maalesef
  9. O

1 gün oldu daha ama onayladıktan son iş işten geçiyor :( Son paramı yatırıp aldığım şey böyle olunca ne psikoloji kaldı ne bir şey
  10. O

Ürünü onaylamıştım çünkü ilk testlerde bir sıkıntı yok.Aldığım kişi ile görüştüm o da değişim için uğraşırız halletmeye çalışırız dedi
  11. O

Mecbur fatura üzerinden belirtilen fiyatın ücretini yatırıcaklar o zaman
  12. O

Ben dolaptan kapalı kutu asus tuf A15 aldım ancak bozuk çıktı.32k para verdim. Asusa göndereceğim ve iade veya değişim verirler dediler muhtemelen.Tamir olmaz ise… Değişim de yapılamıyor çünkü ürün stoklarda yok. Fatura fiyatı da 25k… Bir çözüm yolu gösterin a dostlar
Geri