Arama sonuçları: *

1. N

SAĞ TARAFTAN SES GELMİYOR

Heosiburada üzerinden almıştım hiç anlamam garanti işlerinden hiçbirşeyimi garantiye vermedim ne yapıcamı bilmiyorum 1728226613 Trendyolmuş pardon
  2. N

reis 1k verdim daha 1 yıl olmadan böyle bir şey oldu yani hiç mi dönmez
  3. N

gamepower fujin kullanıodum kablosunu düzeltirkne birden sağ tarafdan ses gitti çözümü nedir yardımm
  4. N

Çözüldü✓ PC DE ARAMA ÇUBUĞU ÇALIŞMIYOR

adminim administrator mudur o yazıyor hesapda ama o dediğim komutu yapmıyor admin değilsin diyor 1727110575 tamam yönetici olarak çalıltırmam lazımmış arama çubuğu olmadığından yapamıyodum sorun özüldü herkese teşşkürler
  5. N

reis eyvallah arama çubuğu oldu ama sfc /scannow ne işe yaradığını da pek bilmiomda admin değilsin demesi beni sinir ediyor öyle şeylere taklıyorum takılmamam gereken bir şey mi
  6. N

Dediğim gibi pc de arama çubuğu çalışmıyor neden bilmiyorum cmd ye sfc /scannow yazdığımda sen admin değilsin diyor ama admin hesap çözümünü bulamadım deliricem yardım edin
  7. N

AMD İŞLEMCİ AMD EKRNA KARTI DRİVERINDA GÖRÜNMÜYOR

Evet 2 3 tane mod vardı Bios güncelledikten sonra gelmedi
  8. N

Bunu yapmadan önce vardı ama(ilgilendiğiniz için teşekkürler)
  9. N

Bu sekmede görünüyor ama ayarlanıyor kısmında çıkmıyor
  10. N

Xmp açık anladım ama eskiden alt r ile işlemcinin birşeyleri ayarlanıyordu artık görünmüyor ayarlanıyorda benim asıl sorunum o ekran kartı driverında işlemci görünmüo ayarlanıyorda ama değerleri görünüyor fsrklı bir sekmede
  11. N

Oc yapmak istemedim ve yapmadım galiba
  12. N

bu videodaki dakika 13.00 da ki uygulmayı yaptım kendi biosumdan sonra amd ekran kartı yazılımında işlemci ayarlanmıyordu ryzen master indirin vardı ayarlarında indirdim gene görünmüyor
  13. N

OC yapmaya çalışmadım sadece dediğim ayatı açmak için biosda 2 tane şeyi etkinleştirdim bitane şeyi kapadım kapadım şuan isimlerini hatırlamıom ama pc hocasının vidosunda gördüğümü yaptım sadece
  14. N

arkadaşlar ekran kartım rx7600 işlemci ryzen 5 5600 anakart a520 mk v2 ekran kartındaki bir ayar için bios update yaptım ve biosdan ayarları açtım (açtığım ayar smartaccess memory) ve sonra ryzen masterdan overclok tarzı hata verdi bunu nasıl çözebilirm
  15. N

Max 1050tl ye kulaklık önerisi

Rgb kontrolünün şeyinin fotoğrafı var mı peki bide girişlerin
  16. N

Max 1050tl ye kulaklık önerisi

1050 tl ye kulaklık tavdiyesi
  17. N

4000 tl civarı monitör tavsiyesi?

144 ve üstü 1 ms ve altı monitör arıyorum
  18. N

Vento VG20AL 750w 80+ RGB kasanın RGB ayarlanıyor mu

Teşşekkürler
  19. N

Vento VG20AL 750w 80+ RGB kasanın RGB ayarlanıyor mu

Kasanın rgb ayarlanması var mı yokmu merak ettim rgb ayarlanan bir kasa alıcam
  20. N

hazır sistem alınca içinde kablolar geliyor mu?

Teşşekkürler yani monitörle alırsak hdmi gelir
Geri