Arama sonuçları: *

1. A

Kron xc 100 mü Corelli Snoop 5.1 mi

Merhaba başlıktaki iki model arasında kaldım,. Sizce hangisini alayım? (Kron v fren olanından) Bisikletten anlayanlar ya da bu modellerden kullananlar ne tavsiye eder?
  2. A

Puanım yetmeyen liseye nakil alabilir miyim

Evet cok kötü... Ama 1 2 puanla kacırıp girenler oluyomus bi sekilde
  3. A

Puanım yetmeyen liseye nakil alabilir miyim

Merhaba kanki gidebildin mi okula?
  4. A

Aliexpress'ten aldığım ürünü iade etmek istiyorum

yani ne yapayım ürünü göndereyimmi göndermeyeyimmi 1712114027 Satıcı tamam iade edebilirsin dedi ne yapayım 1712114414 Şimdi bu iade seçeneğine her türlü basıyor muyum ona göre iade başlatacağım
  5. A

Satıcıya "Hayır, küçük kardeşim ürünü beğenmedi. Bağlantı yerleri çok gevşek ve kollar vs. hemen çıkıyor. İade etmek istiyorum. Bir anlaşmaya varabilir miyiz?" yazdım bekliyorum. 1712066989 Ürünü geri gönderirken yine vergi ödüyor muyuz
  6. A

Ürün kalitesiz baya. 1712064447 Tamam da ürünü geri göndermeyecek miyim. Kırık falan değil ki öyle yapsam reddedilmez mi?
  7. A

Tamam şimdi ne yapmalıyım? mağazaya ürünü geri iade etmek istiyorum yazdım. Mağaza ürünle alakalı bir sorun mu var diye sordu küçük kardeşim beğenmedi yazıp ürün iadesine mi tıklayayım. Bir de kupon olarak değil de para şeklinde iade olmuyor mu ki? 1712063740 150 gramlık kargonun iadesi ne...
  8. A

Başka bir arkadaş hemen hemen aynı parayı geri alacağımı kargo ücretini aliexpressin yada satıcının ödeyeceğini söyledi. Ürün 100 150 gram bu arada 1712004466 yani iade ve para iadesi benim ürünü gönderip iade almam oluyor değil mi 1712004614 Aslında benim ürünümünde küçük bir parçası eksik...
  9. A

Bir soru daha sormak istiyorum.İade kısmına geldim "iade ve para iadesi" ve"sadece para iadesi"diye 2 tane seçenek var hangisini seçeyim?
  10. A

Vergi falan da oluyor mu? Satıcıyla anlaşsam o öder mi kargo ücretini? He bir de ben ürünü alırken ürünün fiyatı kadar neredeyse kargo ücreti ödedim. Kargo ücreti yine aynı mı olacak? Alırken kargoya 250 ürüne 350 ödedim. Ürün yaklaşık 200 gram 1711981275 Ürün yeni geldi ve siparişi daha...
  11. A

Aliexpress'ten 500 TL'lik bir ürün aldım ve beğenmedim çok kalitesiz, iade edebilirmiyim nasıl bir süreç oluyor acaba?
  12. A

Sahibindenden Playstation Alınır mı?

alınabilir bence sen aldınmı
Geri