Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ 1200 TL Bütcem Var Kulaklık Önerisi Alabilir Miyim Oyun Oynarım Genelde

Hocam havit adını daha önce duymadığım bi marka ama iyi midir
  2. B

Çözüldü✓ 1200 TL Bütcem Var Kulaklık Önerisi Alabilir Miyim Oyun Oynarım Genelde

Arkadaşlar 1200 tl bütcem var kulaklık önerisi alabilir miyim oyun oynarım genelde kendim çok bilgim yok ama biraz bakmıştım Rampage Rogue Kırmızı 7.1 kulaklık hoşuma gitmişti nasıl iyi mi sizce daha farklı bişey önerir misiniz?
  3. B

bu sistem alınır mı?

https://www.itopya.com/efe-uygac-proteusamd-ryzen-5-5600asus-dual-radeon-rx-6700-xt-oc-12gb16gb-ddr4480gb-nvme-m2-ssd_h18385 bu sistemi 5600x yaparak almayı düşünüyorum alınır mı? ?
  4. B

GTA 5 ERR GFX D3D İNİT Hatası Veriyor

Arkadaşlar gta 5te 2.bölümde lamarla araba çalıyoruz sürüyoruz fakat ortalarında oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor bazı videolarda settingse girin dx versiyonu 0 yapın diyorlar yaptım fakat hala bu hatayı alıyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen
  5. B

İntel i5 4570 işlemci gt 730 ekran kartı Gta 5 Oynarken Oyundan Atıyor

Teşekkür ederim yardimin icin peki bu atma sorunuyla ilgili bildiğin bişey varmıdır kral
  6. B

8 Gb ram toplam bellek 8101 görüntü belleği 4041 hangisi bilmiyorum vallahi vram bunlardan biri sanırsam
  7. B

Arkadaşlar önceden gta 5 oynatıyordu 3 4 sene önce fakat artık 2 3 dakika oynatıp oyundan atıyor sebebi ne bilen varmıdır yani ekipmanlarım kötü diyeceğim ama önceden açan oynatan oyun sonraki zamanlarda neden atıyor anlamadım bilgisi olan varmı acaba?
Geri