Arama sonuçları: *

1. yoğurtluanakart

10K ya Ekran Kartı Hariç Sistem Tavsiyesi

Amd Ryzen 5 5500G işlemci kullanabilirsin.
  2. yoğurtluanakart

Maks 500tl Sata ssd önerisi

SanDisk üst düzey marka. Kioxia orta düzey. 2 markada sizi uzun süre götürür.
  3. yoğurtluanakart

Bilgisayar kullanırken ani elektrik kesilmesi

Thermaltake kaliteli marka psu,kolay kolay patlamaz ama önerim masaüstü bilgisayarınızı kullanmadığınızda fişten çekmeniz.
  4. yoğurtluanakart

GTA 5 ERR GFX D3D İNİT Hatası Veriyor

İşletim Sistemin Ne?
  5. yoğurtluanakart

Maks 500tl Sata ssd önerisi

Paylaştığınız SSD kalitelidir. Kuzenin bilgisayarına taktım. Şuan fişek.
  6. yoğurtluanakart

600.000 TL Bandına ilk otomobil önerebilir misiniz ?

Chevrolet Aveo 2014-2016?
  7. yoğurtluanakart

Tablet Reis'in son hali

Ulan var ya bir konu açtık tüm forum karıştı. @Matt Murdock @Sirlen @SerhatCC BAKIN BU BENİM FİKRİM KAN DAVASINA GİRMEK İSTEMİYORUM VE BU KONUYA DAHA FAZLA ŞEY YAZMIYORUM YİYİN BİRBİRİNİZİ.
  8. yoğurtluanakart

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

Valla şu an bir yerlerde adını dahi bilmediğim akrabamın donun rengi bile biliniyor olabilir. Ben şaşırmıyorum.
  9. yoğurtluanakart

Tablet Reis'in son hali

Ama hani Ronaldo'nun taktığı tarz da küpeler erkeğe daha çok yakışıyor BENCE. 1686724833 ben zevk tartışmıyorum fikrimi söylüyorum. 1686724928 Yahu fikir söyledim FİKİR! Şahsi Fikrim! Siz farklı düşünürsünüz. Ben farklı düşünürüm. X kişisi farklı düşünür. Y kişisi farklı düşünür. 1686724998...
  10. yoğurtluanakart

Tablet Reis'in son hali

Çok doğru konuştunuz hocam.
  11. yoğurtluanakart

Tablet Reis'in son hali

İşte ben bunu yazdım konuya knk. Ama okumayanlar "Arap,Afgan,Suriyeli" diye sövüyorlar ki benim babam Ahıskalı,annem Azeri nerden Arap oluyorum acaba? 1686724293 Onurcan'ın taktığı şey. Hiç mi görmedin?
  12. yoğurtluanakart

Tablet Reis'in son hali

ama yani böyle birine dönüşünce sevdiğin kişi, hafif koyuyo be.
  13. yoğurtluanakart

Tablet Reis'in son hali

Haydaaaa. Milleti eleştirdik diye Suriyeli Afgan mı olduk? Bakın ben olay çıkarmayı sevmem. Eğer bir fikri savunmak ifade özgürlüğü ise karşı çıkmakta bir ifade özgürlüğüdür. 1686723792 Ama taktığı küpe de kadın küpesi gibi
  14. yoğurtluanakart

Tablet Reis'in son hali

Ama kitlesini hayal kırıklığına uğrattı. Onurcan'ı kırmızı GAP ile de sevenleri hayal kırıklığına uğrattı. Hatta bazıları onun halini Esrarengiz Kasaba'daki "Bütün yolculuğum bir yalanmış. Onurum kırıldı. Sensei beni şeytanın yolundan gitmemem için uyarmıştı." repliğiyle paylaştı ki çok haklılar.
  15. yoğurtluanakart

BIOS güncellemesi yapmaktan korkuyorum.

Uzman birinden destek al.
  16. yoğurtluanakart

BIOS güncellemesi yapmaktan korkuyorum.

Uzman bir kişiden destek alabilirsin
  17. yoğurtluanakart

Tablet Reis'in son hali

Bunu ilk gördüğümde kafamda "Oy Asiye" çalmaya başlamıştı.
  18. yoğurtluanakart

100tl mailsiz valorant hesabı alınır mı?

Konuyu şuraya kadar okudum. Şuan da kafamın içinde "Oy Asiye" çalıyor.
  19. yoğurtluanakart

🔥İndirim Acer Nitro 5 i7 12700H 16GB RTX 3050 20.000TL

3050'li notebooklar ne zaman 20000 TL oldu?
  20. yoğurtluanakart

Tablet Reis'in son hali

Arkadaşlar merhaba 2014 senesinde Tablet açılımı videosu çekmiş ve hepimizce sevilmiş bir kardeşimiz vardı. İsmi Onurcan Güzel. Hatırlayamayanlar için şu arkadaş: Onurcan, geçen günlerde İnstagram hesabında şöyle bir şey paylaştı: Oldukça tepki aldı. Anneli küfürler yedi. Bu küfürleri hak...
Geri