Arama sonuçları: *

• Users: F1Pet
  • Order by date
  1. F

20-30 liraya Windows 10 pro

Hocam teklifiniz için teşekkür ederim. Düşüneceğim. İnşallah en yakın sürede bilgisayarım teslim edilecek o zaman tekrar düşünürüm. Tekrardan teşekkür ederim. 1590681398 cmd'den herhangi bir işlem yapmam açıkçası. Sanırım yapacağım en iyi şey sizin attığınız siteden veya başka bir siteden key...
  2. F

İlginiz için teşekkür ederim. 1590679969 Nasıl ettiniz acaba?
  3. F

Peki hocam nereden almamı önerirsiniz?
  4. F

Arkadaşlar selamlar. İnternette 20 30 liraya Windows 10 pro keyleri satılıyor. Bunların ne derecede güvenilir olduğunu bilemiyorum. Bilgi sahibi biri varsa ya da sizin aranızdan kullanan varsa yorumlarınızı alabilir miyim?
  5. F

İTOPYA Güvenilir mi?

Merhabalar arkadaşlar. Sistem topladım ve yakın zamanda almayı düşünüyorum. . İTOPYA'dan aldığım mallara ve sistem toplamalarına güvenebilir miyim acaba?
  6. F

Topladığım sistem için görüşleriniz nedir?

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Aynı zamanda sormak istediğim bir husus daha var. İTOPYA'dan aldığım mallara, sistem toplamalarına güvenebilir miyim acaba?
  7. F

Topladığım sistem için görüşleriniz nedir?

Merhabalar arkadaşlar, hepinize sağlıklı günler dilerim. Bu sistemi topladım ve sizce iyi olup olmadığını öğrenmek isterim.
  8. F

Bilgisayarımı yenilemek istiyorum yardımcı olabilir misiniz ^_^

Yani satma konusunda kendime güvenemiyorum. O yüzden satmayı pek düşünmedim. Bir de hddmi elimde tutmak istiyorum onu yeni alacağım parçalar ile kullanacağım.
  9. F

Yani biraz öyle :D Ama kasa falan da eklenirse sıkıntı olabilir :D
  10. F

Hocam evet ben de öyle yapmak isterim fakat durum ortada kasalarla vs. çok pahalıya patlıyor ne yazık ki :(
  11. F

Eğer satarsam gelirim iyi olur mu?
  12. F

Cooler Master MidTower HAF 912.
  13. F

Gamingin yanında çizim programları ve analiz programları içinde kullanacağım.
  14. F

Cevabın için teşekkür ederim. İyi forumlar.
  15. F

Şimdi ki kasamı kullanmaya devam edeceğim.
  16. F

Arkadaşlar merhabalar. Az buz bilgisayar parçaları hakkında anlıyorum fakat bilgime yeteri kadar güvenmiyorum. Siz değerli arkadaşlarımın da görüşünü almak istedim. Bilgisayarım 6 yıllık ve parçalarını yenileyeceğim. Önceki sistemim: Asus M5A97 am3+ anakart, AMD FX-6300 işlemci, Amd Radeon R9...
Geri