Arama sonuçları: *

1. M

Toza dayanıklı olmayan cihazlar cepte durdukça toz alır mı?

Merhaba sevgili dostlar Suya ve toza dayanıklılığı olmayan bir cihaz aldık diyelim. Bu cihaz cebimizde durdukça pantolonun eşofmanın tüyünden vs. içine kamera lensine vs toz alır mı yoksa bu toz olayı büyük çaplı tozlar için mi? Yani cihaz kolay kolay toz kapar mı içine özellikle de kamera...
  2. M

Max 15 bin liraya cihaz önerileriniz?

S21 FE batarya performansı çok mu kötü hocam? Su gibi akıp gidiyor mu? Dediğim gibi cihazda oyun oynamayacağım zaten sadece sosyal medya işleri için Xiaomi 13 Lite Honor 70 Poco F5 Realme 10 Pro Plus Bu cihazlar nasıldır peki kamera ve uzun ömürlülük konusunda?
  3. M

Max 15 bin liraya cihaz önerileriniz?

Telefonda hiçbir şekilde oyun oynanmayacak Sosyal medya uygulamaları aktif olarak kullanılacak (whatsapp, tiktok, youtube vs.) Kamerası önemli, kamera konusunda üzmeyecek ve tatmin edecek En az 3 sene kasmadan, donmadan ve güncelleme desteği kesilmeden idare edecek Batarya konusunda standart...
  4. M

2 bin liraya sadece whatsapp için cihaz önerisi

Hocam S8'in yenilenmişleri 4.500 lira civarında satılıyor. Iphone 6S alsam whatsapp ve Bip uygulamasını 1 sene boyunca sorunsuz kullanabilir miyim sizce?
  5. M

2 bin liraya sadece whatsapp için cihaz önerisi

Merhaba sevgili dostlar Sadece arama yapmak ve whatsapp üzerinden mesajlaşabilmek için bir cihaz arıyorum. Telefonda başka hiçbir şey yapılmayacak. 1.500 - 2000 TL bandında yenilenmiş İphone 6 almak falan mı daha mantıklı yoksa 2.100 TL civarında satılan sıfır Reeder marka telefonlardan mı...
  6. M

Honor 70 alınır mı? 12-13 bine cihaz tavsiyeleriniz?

12-13 bin lira bandında bir cihaz arıyorum sevgili dostlar Tasarımı şık olsun Kamera konusunda üzmesin (özellikle selfie) İşlemci konusunda üzmesin 3 sene kadar kasmadan donmadan idare etsin Oyun oynayan birisi değilim. Sosyal medya uygulamalarını aktif olarak kullanıyorum Honor 70 tasarım ve...
Top Bottom