Arama sonuçları: *

1. K

Anakartın devresi patladı

🤭 1614439294 Lehimlemesinin elle yapılmasının zor olacağını düşünüyorum, belki makina gerektiren bir durumdur.
  2. K

Transistör patlamış galiba. Fotoğraflarını da atıyorum. Biri patlayan diğeri de anakartın üstünde bulunan aynı transistörden.
  3. K

Bilgisayarı overclocklarken çöktü, birdaha açılmadı. Başlat tuşuna bastığımda fan çok ufak dönüyor ve fanın ışıkları saliselik yanıp sönüyordu. Bende biosu sıfırladım ve Clear_CMOS yaptım, açılmadı. Birkaç kere daha yapınca anakartın devrelerinden biri patlayıp yandı. Bu düzeltilebilir mi?
  4. K

SSD içindeki sildiğim her şey geri geliyor

İade ettim SSD'yi.
  5. K

SSD içindeki sildiğim her şey geri geliyor

Arkadaşım yeni aldığı bilgisayarı sıkıntı var diye bana getirdi. Açıp baktığımda çokta bariz bir sıkıntı yoktu, normal bir şekilde açılıyordu hatta baya hızlıydı. Temizlik yapayım dedim üstünde gelen boş uygulamaları falan sildim ama yeniden başlattığımda her şey geri geliyor. Boş klasörü silsem...
  6. K

Lenovo Z500 wifi kartı değişimi

16mbps internetim var, modem odamda ve mutfaktan bakmak istediğimde arada mesafe çok olmamasına rağmen çekim gücü ve hızı düşüyor.
  7. K

Lenovo Z500 wifi kartı değişimi

Eski leptobumun wifi kartının yavaş kaldığını düşünüyorum. Çekim mesafesi de az kalıyor gibi. Youtubeda yükseltenleri gördüm. Faydası olur mu? Marka model "İntel Centrino Wireless-n 2230". FRU P/N:04W3467
Top Bottom