Arama sonuçları: *

1. Şüpeli anime kızı

Sizcede biraz aim’e değilde ekipmana bağlı değil mi

Ahbe hocam arkadaşlar ile keyifli olur her oyun olsun be bizim artaç diye bi arkadaş vardı eskiden onla oynardık motor aldı kendisi pc yüzüne dahi bakmıyor
  2. Şüpeli anime kızı

Monitör önerisi lazım

Çok güzel tadından yenmez hocam eğer 2K çözünürlük sizin için çok önemli değilse samsung alabilirsiniz
  3. Şüpeli anime kızı

4.000₺ Monitör Önerisi

https://amzn.eu/d/6pzltqX Eğer 1 tl daha çıkma şansı var ise bu ürünede göz gezdirmenizi tavsiye ederim
  4. Şüpeli anime kızı

Monitör önerisi lazım

Hocam ıps panel öneririm https://amzn.eu/d/6pzltqX bu monitör önerebilirim
  5. Şüpeli anime kızı

Sizcede biraz aim’e değilde ekipmana bağlı değil mi

Hocam geçen kuzenlerde 144hz monitör kulandım 4 yıldır 60 hz kulanıyorum yüzüme nur indi resmen cs 1 kill bile alamazken bi baktım tek maçta 16 kill monitörede kasa kadar değer verin ulan masa üstünde mouse sağ sola yapıyorum o bile çok güzel görünüyor ağlicam mutluktan
  6. Şüpeli anime kızı

Neden kimsenin amd ekran kartı alma dediğini buldum (teori)

Konuyu kim yükseltti la 1732562197 Hocam nezaketiniz takdir etim boş verin yazmaya bile değmez kim bilir ne yaşadıda sinirini bizden çıkarıyor
  7. Şüpeli anime kızı

amd al dış güçler rtx ekran kartına mikorofon koyup sizi dinliyor
  8. Şüpeli anime kızı

120hz ile oynayabilceginiz Mobil Oyunlar

Not: yapay zeka ile yaptım yapma amacı daha kolay bulunabilmesidir ve zevkinize göre oyun bulmanızı sağlamak FPS (Birinci Şahıs Nişancı) Oyunları Call of Duty: Mobile PUBG Mobile Apex Legends Mobile Modern Combat 5 Critical Ops Battle Royale Oyunları Fortnite PUBG: New State Rules of Survival...
  9. Şüpeli anime kızı

🔥İndirim Powercolor RX 7800 XT 17.999 TL 🔥🔥

neden öyle dedin belki duyguları vardı neden onu inictin o sadece bir ekran kartı dostum görevini yapmak istiyor
  10. Şüpeli anime kızı

Bacak günü sonrası diz ağrısı

Umarım hocam olmadı bizim gym giden bir arkadaş var ona sorarım bir bilgisi vardır ila
  11. Şüpeli anime kızı

Bacak günü sonrası diz ağrısı

hocam yani tek te 120 kg yapmaya çalıştıysanız zorladıgınız için ağrıyabilir olabilir ama baktınız 3.hafta oluyor bi kontrole gidin ne olur olmaz bi bakmışnız diz kağanızı çatlamış olabilir her şey olabilir
  12. Şüpeli anime kızı

Seviyorum ulan sizi !

Hocam donanım arşivin topluluğu gerçekten güzel adamların güzel mizahı var yeride testis geçiyolar kaç ay önce bi konu açmıştım halen yanıtlara bakım gülüyorum mükenmel aga
  13. Şüpeli anime kızı

hocam 15 prodan 15 promax geçmek gibi bişi bu
  14. Şüpeli anime kızı

Yardım HDMI KABLO ONERIR MISINIZ?

https://www.amazon.com.tr/S-link-SLX-HD4K15-HDMI-Metal-Kablo/dp/B0C245B1V7/ref=sr_1_14?adgrpid=119618595243&dib=eyJ2IjoiMSJ9.w3zZho8Vrz2aqwNrO8iRI9tMqXeEuqPfKpj9lDYs8uiIpsUHN6JX06dLIVGw9iyMQHdvLLXYUTNV8q05GLr2su_PPkahm6xRVCxsqQoh25kmGCT8zNbxw4W5lZuWkdZQj1jquiHQ6DR98iAWwX28_XJZ38f1Ed_PiyFM-o4ulstf...
  15. Şüpeli anime kızı

Yardım HDMI KABLO ONERIR MISINIZ?

Hocam S-link önerebilirim fazla bildigim marka yok kendim kulanıyorum güzel
  16. Şüpeli anime kızı

HDMI KABLO GÖRÜNTÜ AKTARIMI

adam haklı hocam
  17. Şüpeli anime kızı

HDMI KABLO GÖRÜNTÜ AKTARIMI

Merhaba! HDMI kablosu ile 144 Hz monitöre bağlandığında görüntü aktarımında gecikme ya da Hz kaybı yaşamanız, kullanılan HDMI sürümüne ve kablo kalitesine bağlıdır. HDMI 1.4: Bu sürüm, 144 Hz'yi desteklemiyor; 60 Hz ile sınırlıdır. HDMI 2.0 ve sonrası: 144 Hz'yi 1080p çözünürlükte sorunsuz bir...
  18. Şüpeli anime kızı

Teknosa mağzalarından Değiş tokuş yapılıyormu

Kendi telefonumu verip bir üst modelini alcagım bu bilginizi varmı yada çalışan birisi yardımcı olabilirmi
  19. Şüpeli anime kızı

Vodofone geçtim bilmedigim yerlerden sms kodu geliyor

telefonuma baktım hiç görmedigim duymadıgım yerlerden doğrulama kodu geliyor ne yapmam gerek vodofone yeni geçtim 2 3 ay bile olmamıştır turkcell hiç böyle bir şey yaşamadım numaramın çalındıgında şüpeleniyorum bu veri sıztısıs olayaını duydum ondan biraz garibime giti 1727365695 Böyle
  20. Şüpeli anime kızı

Yurt dışından Türkiye eşya getirken sorun çıkarmı

İleriki yaz almanya gidip çalışaçağım elimde baya bi şey alcam ekran kartıdır kalvye monitör falan filan bunları türkiye getiriken gümürükte sıkıntı çıkar mı mesela işte bu vergi olayı falan getirçeğim eşyların total toplanı 3000 euro gibi bir şey bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi 1 tanede...
Top Bottom