Arama sonuçları: *

1. Şüpeli anime kızı

Türkiyede bazı firmalar tek oldukları ürünleri rekabetsiz şekilde pahalı satıyor

1771184503 scoman ya çok ucuza satıyorum diyor ya 1771184617 15.02.2026 bu tarihte birde
  2. Şüpeli anime kızı

Türkiyede bazı firmalar tek oldukları ürünleri rekabetsiz şekilde pahalı satıyor

Bugün beni aşırı rahatsız eden bir konu var. İsmini vermek istemediğim 3 büyük scooter modifiye işletmesi var. Bu işletmeler piyasada sadece kendileri olduğundan kafalarına göre istedikleri fiyatı koyuyorlar. Bana “ne var yani, adam istediği fiyatı koyar” diyebilirsin, ama Allah aşkına… 250...
  3. XPG Summoner mekanik CHERRY MX RED switch klavye

Comment by 'Şüpeli anime kızı' on the classified ad 'XPG Summoner mekanik CHERRY MX RED switch klavye'

İyi akşamlar Apex 5 var elimde kutusu garabtisi herşeyi var üste ne kadar para istersiniz ?
  4. Şüpeli anime kızı

Onvo Rx5 3 günlük kulancı yorumu

Frenleri kendiz ayarlıyabilirsiniz 2 tane alyan vida olcak ordan ayar yapabilirsin 56 55 watlara doğru şarza takmanızı öneririm bluutooht bu cihazda yok malesef
  5. Şüpeli anime kızı

Onvo Rx5 3 günlük kulancı yorumu

Eğer Onvo RX5 ile RX4 arasında takılı kaldıysanız, hız ve sportiflik istiyorsanız RX5, daha sakin ve konfor odaklı bir sürüş istiyorsanız RX4 daha mantıklı. Eğer daha önce hiç scooter kullanmadıysanız bu iki modeli ilk scooter olarak kesinlikle önermem. Uzun zamandır Xiaomi Pro 2 kullanıyordum...
  6. Şüpeli anime kızı

Yardım Onvo Rx5 Gidon gıcırdama Sorunu

Scooman Temizlik spreyi yada yağlayıcı bir sprey kulanırsanız çözülür
  7. Şüpeli anime kızı

Ddr3 sistem kurmak hala mantıklı mı

Ozaman genel olarak Alınabilir size önerim Türk forumlarında Çıkar ilişkisi oldugundan insanlar ya fanboyluk yapmak için cevap veriyor yada en ufak gramer yada yazım hatanızı sizin yüzünüze vurmak için yabancı forumlarda en az 1 gün içinde bile baya yardım eden olur ben 2 gün bekledim sadece 1...
  8. Şüpeli anime kızı

Ddr3 sistem kurmak hala mantıklı mı

Agam bence dd4 sistem kurman gelecek için çok daha iyi olur
  9. Şüpeli anime kızı

Spinal anestezi Olan varmı daha önceden ?

pazartesi günü ufak bir opersayon geçirecegim anestezi doktoru dedi spinal anestezi yapacagız Bende sordum Cenin pozisyonu omurilik orasına Enjekte edilcek Daha önceden olan varmı nasıl bir acısı var ?
  10. Şüpeli anime kızı

Hz kendi kendine düşüyor.

Reis bende nvida ekran kartı var ama sorun bende şöyle oluyor mesela mönitörden filim moduna aldıgım an 60hz oluyor belki modlardan dolayı olabilir
  11. Şüpeli anime kızı

Yurtdışından ürün alırken tanıdık neden terchi edilmez ?

Kim biliri kaç aydır bekliyorum cevap yok en sonunda getirdiler ama getirtilen eşyalara saygı yok direkisyon setim leş gibi turşu ve garip şeyler kokuyor arkadaş insan tanıdık bir şey olmaz demesi ne kadar kolay ya gidin türkiye gelen birisnisi bulun adamla anlaşın 50 euro yada artık nekadarsa...
  12. Şüpeli anime kızı

Ready or not oynarken cmd açılıyor

Normalmi ?
  13. Şüpeli anime kızı

Moza R5 Yoksa Logitech Rs50 ?

hocam halen anlamadım birisi 8nm 11nm moza r5 5nm arada büyük fark varken acaba diğer genel parçalarmı yoks yeni çıktıgı içinmi 1758304834 işte moza r5 wheelbase daha çok şey destekliyor daha iyi bir dd sistemi var gibi bir olayımı
  14. Şüpeli anime kızı

Hocam rica etsem sorabilirmiyim neden moza
  15. Şüpeli anime kızı

Heeee aklımı aldınız :D
  16. Şüpeli anime kızı

heee ahbe yusuf hakını yemişim Az daha araştırsan güzel olur 1758304176 Volkan hocam sakin geçen forumda kavga çıkmıştu buyüzden :D
  17. Şüpeli anime kızı

ball gibi hocam
  18. Şüpeli anime kızı

yani iyi mi? ? adamlar 6 yapıyor ben 7 her türlü 1 dk fazla
  19. Şüpeli anime kızı

Hocam niye moderatörü etiketlediniz :p umarum kötü bir şey yapmamışdır 1758301821 YAW hay çevirecegin emojiye :/ 1758301855
Geri