Arama sonuçları: *

1. Eforotti

Samsung Galaxy Watch 4 40mm ile Samsung Galaxy Watch 46mm takas edilir mi?

Merhaba. Babamın yakın arkadaşı bana benim Watch 4'ü ile onun Watch clasic 46Mm'yi takas teklif etti. Benim saatim bileğime küçük duruyordu biraz yapılı biriyim. Ama onun saatinin özelliği sanırım daha az. Fakat fiyatı uçuk. Sizce ne yapmalıyım? ( Takas kafa kafaya)...
  2. Eforotti

2400TL'ye kadar oyuncu kulaklığı önerisi

Hicam şu an bile bütçeyi zorluyorum ):
  3. Eforotti

Peki siz ne önerirsiniz? 1717439742 Peki bu nasıl sizce? https://amzn.eu/d/2hN7SvN 1717439764 @tunq
  4. Eforotti

Bütçeme kadar inebilceğini sanmıyorum.
  5. Eforotti

Arctis Nova 1 kullanıyorum. Sesi çok patlak vermeye başladı. Daha çok ses kasılanan FPS oyunları ve wuthering waves, Genshin Impact gibi ortam sesinin ön plana çıktığı oyunlar oynuyorum. Mikrofonla pek işim yok. Sadece Discord'da arkadaşlarla sohbet muhabbet ve arkadaşımın kanalına videolar...
  6. Eforotti

Fotoğraf işiyle uğraşanlar lütfen yardım edebilir mi?

Mesela ışık, kamera açısı, konumlandırma... vb.
  7. Eforotti

Bu arada kendim sokak hayvanlarını seçtim 1710349346 Bende bilmiyorum
  8. Eforotti

Resim hocası fotoğraftaki özel teknikleri kullanarak birden 21 tane bir konu hakkında fotoğraf istedi. Derslerim aşırı yoğun, çok büyük bir proje işiyle uğrasıyorum ve çalışıyorum. O yüzden sadece 2 yane çekebildim. Haftaya pazartesi not verilecek. Lütfen bana yardım edebilir misiniz?
  9. Eforotti

🔥İndirim Paco Rabanne One Million Edt 100 Ml Erkek Parfüm 2.357,65 TL

Sağlik sorunlarından dolayı elim titriyerek telefeon klavyesinden yazıyorum bazı yazı hatalarım olabiliyor gördüklerimi düzeltmeye çalışıyorum ama bazen gözümden kaçabiliyor özür dilerim. Sanırım yazdıklarımın tamamını okumadın sanırı. Ben kendi fikrimi belirttim ve önerilerde bulundum. Zaten...
  10. Eforotti

🔥İndirim Paco Rabanne One Million Edt 100 Ml Erkek Parfüm 2.357,65 TL

Maalesef 1 million harika diyenler parfümden anlamıyordur (: (ayrıca niche parfüm koleksiyoncusiyum) 1708769838 https://www.hepsiburada.com/prada-lhomme-edt-50-ml-erkek-parfm-p-HBV00000DBZ27?url_src=and-product-detail Tavsiyem budur hafif pudralı iris çoçeğini hissettiğinin harika bir kokudur...
  11. Eforotti

Yanlışıkla Connect Game'den hesap oluşturmadan alışveriş yaptım.

Connect Game'den mouse aldım fakat hesap oluşturmadan aldığımı fark ettim sıkıntı olur mu?
  12. Eforotti

Glorious Model O double Click yapar mı?

Razer Viper Mini kullanıyorum fakat elime küçük gelmeye başladığı için değiştirmek istiyorum. Elim 20 cm claw grip tutuş şeklim aklımda 2. el temiz. Glorious Model O var fakat switchlerinden dolayı double Click yapar mı? Daha çok Valorant ve CS gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bütçe 1500 TL
  13. Eforotti

bilgisayarımı kullanamıyorum!!

Yükse ihtimal olabilir ama hiç tehlikeli bir şey yapmadım. 1698608312 @Takahashi Ryosuke
  14. Eforotti

bilgisayarımı kullanamıyorum!!

bilgisayarım anlamadığım şekilde her şeyi değişti çoğu uygulamam yok çoğu uygulamada oturumlar kapatılmış ve kullanamıyorum ne yapmam gerek?
  15. Eforotti

2. El Glorious Model O wireless vs sıfır darmoshark m3 wireless

Razer viper mini kullanıyorum ve elime çok küçük geldiği için değiştirmek istiyorum daha çok valorant ve cs gibi fps oyunları oynuyorum. Claw grip tutuş şeklim var. Elim 20 cm. Aklımda temiz 2. El model o wireless ve darmoshark m3 wireless var hangisini tercih etmeliyim?
  16. Eforotti

Beats studio 3 hepsiburada da 930 lira!

Nereden anladınız?
  17. Eforotti

Beats studio 3 hepsiburada da 930 lira!

Merhabalar öylesine beats studio 3'e bakarken hepsiburada'da yurt dışı üzerinden 930 lira sizce orijinal midir? https://www.hepsiburada.com/habby-beats-studio3-bluetooth-kablosuz-kulak-st-kulaklik---mat-siyah-yurt-diindan-p-HBCV00004LR9LG?magaza=Habby&url_src=and-product-detail
  18. Eforotti

Parfüm ve deodorant önerisi

Bargello yerine tutaste öneririm bargelloya göre çok daha kaliteli. 1696568670 (Benim fikrim)
  19. Eforotti

Skatez değiştirmek mantıklı mı?

Razer Viper Mini kullanıyorum. Klasik Viper Mini skatez sorunu var. Wraith mağazasında Razer Viper Mini için skatez buldum. Fakat skatez değiştirmek kolay mıdır? En ufak hatam olursa rahatsız eder mi?
  20. Eforotti

Kablosuz mouse önerisisi

Hocam peki benim şu anki mosem 61 gram sizin önerdiğiniz bir mouse geçerken zorlanır miyim?
Geri