Arama sonuçları: *

1. ilkerilyas_

Direksiyon seti satma ve öneri fiyat

Kaç derece? 180 derecedir diye tahmin ediyorum.
  2. ilkerilyas_

1650s li sistem nasıl

Bence stok bekle kanka 1619494602 Aynen donanım arşivi sistem yapıcam diyor. Sabredin falan dedi son videosunda. Bekle bencede
  3. ilkerilyas_

oyunlarda pc den ses gelmesi

Kanka o zaman ekran kartını sök bi wd40(yağla yani) sık. Eğer hâlâ devam ederse fanını değiştirmen gerekebilir.
  4. ilkerilyas_

Valorant BERBAT Bir Oyun (Herkes Aynı Fikirde Olacak Değil)

Sakin reis kızma o kadar xbckavbıcbaıd
  5. ilkerilyas_

oyunlarda pc den ses gelmesi

Kanka Forza Horizon güçlü bir oyun olduğu içi ekran kartını ısındırmıştır. Haliyle ekran kartında kendini soğutmak için fanları köklüyordur. Sesin çıkmasını bu şekilde yorumlayabilirim.
  6. ilkerilyas_

RTX 2060 Super FurMark Test Sonuçları Sizce Nasıl?

Bence gayet iyi
  7. ilkerilyas_

Haftasonu yasağı halen daha dewam ediyor mu?

Ben çalışıyorum. Çalıştığıma dair belge var da bu belge haftasonu geçerli midir?
  8. ilkerilyas_

Haftasonu yasağı halen daha dewam ediyor mu?

Kocaeli'nde oturuyorum. Haftasonu yasağı halen dewam ediyor mu bilen var mı? Haftasonu kimler sokağa çıkabiliyor?
  9. ilkerilyas_

Kasama PSU önerisi istiyorum.

Herkese çok teşkkür ediyorum. İlgilendikleri için...
  10. ilkerilyas_

Kasama PSU önerisi istiyorum.

İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 Ram : 8gb 3000Mhz Anakart: Gigabyte B450m S2h Ekran Kartı: Sapphire Amd Radeon Rx 570 Pulse 4 Gb 256 Bit Gddr5 Not: Kasada ssd var. 1 adet stok fan, 1 adet de egzoz fan var. - Bu kasaya PSU önerisi istiyorum. Kaç watt olmalı? ve bütçem 450-500 TL.
  11. ilkerilyas_

Bu ekran kartı nasıl 53k olur

Anlamadım...
  12. ilkerilyas_

Bu ekran kartı nasıl 53k olur

Başka birini konrol ediyorsun galiba o ekran kartıyla :) 1608582493 Bide şu yazdığım mesajın altındaki saçma ***** şeyi nasıl değiştiricem???? 1608582508 Sa lak yazmıştım k.b.
  13. ilkerilyas_

Ekran kartı uygun olur mu?

Wish'den daha önce bi ürün aldım ama ucuz ürün aldım. Çin'den geldiği için 1 ay'da anca geliyor. Ben beklerim sıkıntı yok ama ekran kartı olur mu olmaz mı ondan emin olamadım...
  14. ilkerilyas_

Ekran kartı uygun olur mu?

- İntel i3 550 - ddr3 ram 1333Mhz - Quadro H55-V5N Anakart - 350W Psu Bu sisteme bu ekran kartı olur mu...
  15. ilkerilyas_

Hangi ekran kartını seçmeliyim?

Ekran kartına en fazla 1000 TL verebilirim.
  16. ilkerilyas_

Hangi ekran kartını seçmeliyim?

Merhabalar, GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart AMD RYZEN 3 3100 3.6GHz 18MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 7nm İşlemci HYPERX Fury 8GB Siyah 2666MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram Ekran kartım ne olmalı sizce?? Birde yazacağınız ekran kartına göre bi psu önerir misiniz?
  17. ilkerilyas_

6000 tl pc önerisi istiyorum

İtopya'da DA-SİSTEM 3 ü alabilirsin. Bence sistem müq :)
  18. ilkerilyas_

İNTEL'Mİ? - AMD'Mİ? SİZCE

Tab2 AMD buda soru mu?
  19. ilkerilyas_

Asus ROG Strix RX570 OC 8GB vs PowerColor RX 570 4GB Red Dragon

Pek bi Fark olmaz bence
  20. ilkerilyas_

Ekran karti yetermi valorant'a

Oynatır
Top Bottom