Arama sonuçları: *

1. FlaatBeatbox

2-10k takipçili İnstagram sayfası lazım

bütçem baya kısıtlı o yüzden takipçi sayısı 1.5k ile 15k arası olsa yeter. shitpost önceliğim ama onun dışında çok farklı bir konseptte değilse yine de ilgilenirim.
  2. FlaatBeatbox

Laptop adaptör ısısı

Laptop ile doğal olarak fişe takılı iken oyun oynuyorum ama adaptör resmen el değince yakacak kadar ısınıyor. Hp victus laptopun kendi adaptörü. sadece benim ki mi böyle yoksa başka var mı acaba?
  3. FlaatBeatbox

Aşağıdakilerden hangisi daha iyi oyun için

ilk ikisinden hangisi daha ucuz ise onu al
  4. FlaatBeatbox

Yardım 3050 ile 4050 arasında ne kadar fark var

5 ay kadar oldu sanırsam fc24: 120fps sabit, sınırı kaldırınca 130-170 arası forza horizon 5: ultra ayar ~100 fps(-+10) | ultra yüksek karışık ayar ~120 fps minecraft: max ayarlar 16 chunk işleme mesafesi 400-1000fps ama ben 200e sabitliyorum fanlar susuyor neredeyse :D diğer oyunları...
  5. FlaatBeatbox

HP Victus Gaming 16 Fan sorunu

ne fiyat istiyorsun :D daha elimdekini satmam lazım xd
  6. FlaatBeatbox

tasarım olarak gayet sade ve göz yormuyor benimde hoşuma gidiyo böyle olması, soğutucu stand kullanıyorum ama aslında yükseltmek için boynum ağrımasın diye. sıcaklığa etkisi var mı gözlem yapmadım hiç. kingston harici ssd aldım 2000 yazma 1000 okuma hızı vardı yanlış değilsem. fakat sırf bu...
  7. FlaatBeatbox

anlaşılan ısı değerleri değişse bile sorun aynı yani bende 40-45 derece sende 60-70 olması bir şey değiştirmiyor aynı şeyden muzdaribiz. ikinci el fiyatlara bakıp ilan açayım en iyisi.
  8. FlaatBeatbox

fiyat olarak değer fakat tek bir sıkıntısı var fan sesi. eyvallah soğutuyor evet performans kaybı falan olmuyor saatlerce oyun oynadığımda oldu bir sıkıntı çıkmadı. daha geçen gün 6 7 saat forza horizon 5 oynadım ısınsa bile fps de bozulma olmuyor. henüz garantilik veya servislik bir problemim...
  9. FlaatBeatbox

öyle yapıcam bütçeye bağlı olarak 4060 veya 4070 alıcam zaten para ekleyeceğim 4050 almam tekrardan gaziemir yanıyor zaten üstüne laptop yüzünden başım ağrıyor
  10. FlaatBeatbox

bende de victus 16 s0063-nt modeli var genel olarak gayet memnunum performans olarak her oyunu oynatıyor. merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin.
  11. FlaatBeatbox

4050 >= 3060 dlss 3.0 desteği olması zaten direkt öne geçiriyor kartı.
  12. FlaatBeatbox

yok mod olarak hiçbir zaman dengeliden turboya çekmedim ve rpm oto olarak duruyor fakat bazı oyunlarda ısınmasa bile 5k rpm de dönüyor fanlar. biraz araştırdım ve sanırsam genel olarak olan bişey bu yüzden en kısa zamanda değiştireceğim laptopu 1722429206 sıcaklık olarak iyide laptop ısınmasa...
  13. FlaatBeatbox

Victus 16 S0063-nt model laptop bulunuyor elimde. Fanlarla ilgili şöyle bir sorunum var: Evet oyunlarda işlemci ve ekran kartı ısınınca fan sesi maximuma ulaşıyor fakat oyundan çıktıktan sonra, hatta ısı değerleri normale düşmesine rağmen fanlar yavaşlamıyor ve soğuk bile olsa son hızda hava...
  14. FlaatBeatbox

Game Garaj 3 gün önce alınan üründe CW sesi var iade olur mu?

bende de pc ilk aldığım zamanlar vardı sonradan çok çok azaldı şimdi 1 yılı geçti hiç yok. sesi önlemek için v-sync açabilirsin veya fps daha düşük olacak şekilde sınırlayabilirsin
  15. FlaatBeatbox

Rgb ve rainbow farkı nelerdir

rainbowda ışık sabittir. rgb de ki gibi mavi olan yer sarı veya kırmızıya dönüşemez. 1720178787 benim klavyem rainbow ama animasyonlar çok iyi olduğu için önceki rgb klavyemden daha çok hoşuma gidiyor.
  16. FlaatBeatbox

Oyuncu laptop önerisi 30k

bence ddr5 tercih et mutlaka vardır 3060lı ddr5 bu bantta. ben aldığımda 27k fiyat vardı şimdi düşününce 30k ya 4050 almak mantıklı olmaz
  17. FlaatBeatbox

Oyuncu laptop önerisi 30k

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-16-s0063nt-amd-ryzen-5-7640hs-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-16-fhd-tasinabilir-bilgisayar-8q4k3ea-pm-HBC000053UTPR aynısı bende var
  18. FlaatBeatbox

Gaming laptop tavsiyesi lazım

oyuna başlamadan önceki sıcaklıklar haritada 10dk full bastıktan sonraki sıcaklıklar bu da benchmark sonucu = ayarları ultradan yükseğe çektim sadece = ultra-yüksek karışık bir ayar yaparsam çok rahat 120fps oynarım. ki bende 4050 var 4060la sen daha rahat oynarsın.
  19. FlaatBeatbox

İphone 15 YD 25000 TL lira iyi mi?

kuzenim kendisi bizzat gürcistandan aldı sınırdan geçerken verilen vergi iadesi ile 26500 e denk gelmişti. pasaporta kayıt ettirdi bir süre sonra bir tanıdığa imei attırdı kaç ay oldu sorunsuz kullanıyor hala. ama imei atan yerin güvenilir olması şart.
  20. FlaatBeatbox

Casper Excalibur E27QHD-G 27" 240 hz nasıl alınır.

kanka casper monitör pişmanlıktır. ghosting ilahi düzeyde oluyor %99 unda
Geri