Arama sonuçları: *

1. A

Mavi Ekran Hatası alıyorum PFN LİST ve MEMORY MANAGEMENT minidump lar aşağıda

sadece ramleri göndereyim deyilmi hocam
  2. A

test bitti hocam sorunu anlaya bildinizmi xmp acıktı 1701003777 fail diyerek bitti
  3. A

suanda memtest sokuyorum da 280 errors buldu 1701000933 yeniden mavi ekran verdiği için memteste soktum 1701002316 şuanda böyle hocam
  4. A

xmp yi açtım suanda sorun yasamıyorum 1700990058 ramleri sildim ve xmp yi açtım suanda sorun yaşamıyorum
  5. A

Mavi Ekran Hatası alıyorum PFN LİST ve MEMORY MANAGEMENT hatası lütfen yardım MİNİ DUMPLAR https://drive.google.com/file/d/18RKMbODTO1nMD3p4pzJgkYDA2Pn8eteP/view?usp=sharing
  6. A

Mavi Ekran Hatası alıyorum PFN LİST ve MEMORY MANAGEMENT hatası lütfen yardım

PFN LİST VE MEMORY MANAGEMENT HATASI
  7. A

Ranch Simulatorde Destansı Ayarlarda Bu FPS ve Sıcaklık Derecesi Nasıl

Ekran Kartım Zotac Gaming RTX3060 İşlemci AMD Ryzen 5 5500 Stok Fan DLSS Kalite Modu Açık ve Tüm Grafikler Destansıda
  8. A

benimle the forest oyniyabilecek arıyorum

şartlar saygılı olsun 15 yasından büyük olmasın katılmak isteyen yanıt atsın
  9. A

Valorant En yüksek Ayarlarda bu sıcaklık nasıl?

Valorant En yüksek Ayarlarda bu sıcaklık derecesi nasıl
  10. A

Bu sistem güncel oyunlarda ortalama kaç FPS verir

Bu sistem Valorant Forza horizon 5 GTA 5 Ve yeni güncel oyunlarda ortalama kaç FPS alır
  11. A

Hangisi daha iyi daha yüksek FPS alır alttakimi üstekimi

Kanka farklı alışveriş sitelerinden topladım ayni parçalarla daha pahalıya geliyor
  12. A

Hangisi Oyunlarda Daha İyi FPS verir ve Daha iyi

2.sistem hangisi aga zotac 3060 ekran kartı olanmi 1689544427 1689544450 Zotac 3060 ekran kartı olanmi 1689544479 Zotac 3060 olanmi
  13. A

PC toplicam en yüksek ayarlarda gta5 ve forest da kaç FPS verir

Ryzen 5 1600 (AF) + XFX RX580 8 GB ekran kartı 8 GB ddr4 ram GTA 5, forest, fifa23,fifa22 kaç FPS verir (en yüksek ayarlarda)
Geri