Arama sonuçları: *

1. Mezeci

İdris Usta İzleyen Varmı?

Oh be sonunda döndü ustamız,1-2 dakkasını izledim videonun sonra vaktim olmadığı için kapamıştım evet yeni araba almıştı onu gördüm hayırlı olsun diyelim.Kaşar musayı bende kınıyorum ayıp etti yav
  2. Mezeci

PC alınca giden oyun oynama hevesi

Valo biraz tilt bi oyun ya oyunlara tilt olmam genelde pek ama bu oyunda kendimi tutamıyorum nedense,mental oyunu bu.Zulayı da +7 gelince bıraktım ben komple
  3. Mezeci

PC alınca giden oyun oynama hevesi

Bendede var o hocam,eskiden internet cafeye gidip birkaç saat zula attığımda(küçüktük o sıralar :D)çok iyi hissediyordum kendimi saatlerce oynayabilirdim bana kalsa hatta hep derdim keşke evimde düzgün pc olsa da evde rahat rahat istediğim zaman kasmadan oynasam diye,şimdi pc var orta seviyede...
  4. Mezeci

Öneri Call Of Duty Cold War'mı Yoksa Modern Warfare'mi ?

Ben cold wardan yanayım hocam cold warın atmosferini daha çok seviyorum
  5. Mezeci

Elimi sürmem dediğiniz markalar var mı?

hocam o markanın pirinç kreması hakkında ne düşünüyorsunuz
  6. Mezeci

Takip ediyor musunuz güncel olarak yoksa birkaç videosunu mu izlediniz hocam 1687175742 Harbi ya,kaşar musa ile videolar da gelmiyor gari
  7. Mezeci

Selamlar donanım arşivi forum kullanıcıları,aranızda idris ustayı tanıyan izleyen veya daha önce izlemiş olanlar varmı? varsa idris usta hakkında neler düşünüyor merak ediyorum.Komik ve eğlenceli bir biçimde hayat dersi veren ve izlediğinizde modunuzu yükseltebilicek biridir kendisi,hiç izlemedi...
  8. Mezeci

Öneri GTA San Andreas konser modum nasıl olmuş ?

Bence güzel olmuş
  9. Mezeci

bu saate ne yapabilirim

Kadir Hoca dümenden editler izleyin hocam moraliniz kötü ise bi nebze düzelir :D
  10. Mezeci

Çözüldü✓ sizce monster notebook alınır mı ??indirimde

ekran kartı 45w orası doğru ama dlss3.0 desteği ile güzel işler çıkarıyor ama 23k fiyatında pek stabil durmamış hocam biraz tartışması dönen bi pc
  11. Mezeci

Çözüldü✓ sizce monster notebook alınır mı ??indirimde

Yorumlar doğru hocam,bu kadar paranız varken monster alarak paranızı çöpe atmayın.
  12. Mezeci

Sizce

Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum hocam
  13. Mezeci

İtopya sistem parca halinde mi geliyor

Rica ederim
  14. Mezeci

Onu bilmiyorum hiç erkan kartımı bilgisayarcıya taktırmadım,kendiniz takmaktan korkmayın yt den bi video izleyip kolayca takabilirsiniz ama ilk takışta başkasının takmasını istiyosanız bilgisayarcı yerine bu işten anlayan arkadaşınız var ise ona rica edebilirsiniz benim sistemde ilk arkadaşım...
  15. Mezeci

Otomatik olarak o seçiliyor hocam,eğer hiç montaj ve kurulum bölümüne ellemedi iseniz montajlı gelicektir. 1687112590 Onlar ekran kartı takmayı kabul etmez diye düşünüyorum taşıma sırasında düşme riski olduğu için,çok basit ama takması hiç korkmanıza gerek yok diğer arkadaşın da dediği gibi
  16. Mezeci

Sistemi alırken montaj ve kurulum bölümünde ''sistem montaj hizmeti'' ni seçersen sistem sana kurulu halde geliyor ekran kartı hariç.Ekran kartını taşıma sırasında düşmesin diye ayrı gönderiyorlar sana sen kendin montajlıyorsun.
  17. Mezeci

Sosyal medya hakaretleri

Hocam onların amacı tek salça olmak kendi maksatlarınca eğlenmek için millete sataşıyorlar.Onların yazdıkları şeylere sinir edici cevaplar verin ''tamam abisi haklısın'' tarzında o zaman dahada sinirlenicekler sizde gülerek okursunuz mesajları.
  18. Mezeci

Aytye girmeyi düşünmüyorum sıkıntı olurmu

Bence girin yinede bi deneyin kendinizi,dünyanın sonu değil sonuçta hocam kötü geçsede canınız sağolsun
  19. Mezeci

Monitör hakkında sorular.

Gamebooster monitörler pek önerilmiyor hocam markanın ürünleri kalitesiz olduğu için daha ucuz oluyor fiyatları
Geri