Arama sonuçları: *

1. talhabkr

Asusun değişim raporu ile gönderilen cihaz arızalı çıktı.

Ben anlamıyorum bu asus kullananların ciddi bir sorun yaşadığını ben görmedim nasıl oluyorda bana patlıyor her şey.
  2. talhabkr

23 bine aldığım laptopu 23 bin tl olarak geri ödeme alamam ama gönderdikleri cihaz asus e storede 50bin tl fiyata satılıyor o tutarı bana iade edebilirler mi. Fatura tutarıda eski cihazın fatura tutarı.
  3. talhabkr

2 hafta önce THH'den açtığım talep sonucu satıcı beni aradı ve eski cihazıma Asus Tuf Fa507nu modelini gönderin değişimini yapalım dediler ve geçen hafta cuma günü Asus Tuf fa607nug modelini bana gönderdiler. Cihazı ilk açtığımda yine tekte açılmadı 2. deneyişimde açıldı ben normaldir sıfır...
  4. talhabkr

Asus laptopumun açılmama sorunu.

Asus Tuf A16 F607NUG cihazım dünden beri zorla açılıyor. Güç tuşuna bastığımda klavye yanıyor fanlar dönmüyor ekran gelmiyor güç tuşuna basılı tutup kapatım tekrar açıyorum birkaç kere öyle açılıyor, böyle bir şey yaşayıp çözen varsa yardımcı olabilir mi cihaz daha 1 haftalık.
  5. talhabkr

Wraith'ten aldığım ürün 2 gündür kargoya verilmiyor.

Öyle şeyler yapmıyorum sıkıntı yok:D
  6. talhabkr

MSI Thin vs Asus Tuf Gaming

25 ms panelden iyidir 2023 tufu 1.5 sene kullandım 2025 rtx 5050 modele geçince kör olduğumu farkettim.
  7. talhabkr

https://www.trendyol.com/asus/asustuf-gaming-f16-fx607vj-rl016-intel-core-5-210h-8gb-512gb-ssd-rtx3050-f-dos-16-notebook-p-1046363435?merchantId=514546&v=tek-ebat&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_urun_listeleme&adjust_tracker=uv21fv4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme...
  8. talhabkr

hp victus 15'e bakabilirsin.
  9. talhabkr

Asus tuf 2023 ün ekranı aşırı berbat bence msı tercih etmelisin. 25ms tepki süresi var ve bu ekranın yaptığı ghosting inanılmaz derecede yüksek en basitinden valorant ve cs oynasan ki zaten rtx 3050 nin fazla oynatacağı bir oyun yok valorant ve cs bile ghositngten oynayamazssın.
  10. talhabkr

dikkat ettim dostum kırmızıyla kocaman kayan yazıyı tabii ki okudum salı sabahı hiçbirşey yazmıyordu öğleden sonra 2 gün gecikmeli yazdı bugün 15.00 veya 16.00 da da 3 - 5 gün yazdılar mobilden girmedim windowstan girdim 1767122377 a9 plusta 1 2 yıl götürür mü
  11. talhabkr

Bana mouse lazım hocam gelmezsse yıl başında ekteki fare ile takılacağım. 1767113132 a9 plus, w60 çok dandik malmış gibi hissediyorum ama aldım yinede.
  12. talhabkr

Csde skin almak icin hangi siteleri önerirsiniz

csgoskin adlı siteye girip skinleri inceliyorum csfloat ve csmoney fiyatlarına bakıyorum ikisinden birinde daha uyguna bulursam oradan alıyorum. csfloat ve csmoney öneriyorum.
  13. talhabkr

Türkiye içinden istanbula gelen kargolar özellikle ankara civarlarından gelen kargoların diğer gün teslimatı oluyor bu 1.5 senedir bu şekilde. ve bunu her hafta birkaç internet alışverişi yapan biri olarak söylüyorum. 1767112593 yazıyı saat 16 dan sonra yazdılar ben alırken hiçbir bilgilendirme...
  14. talhabkr

istanbul içine diğer gün teslimat sağlanıyor salı sabahı aldım ve 14.00 a kadar aynı gün kargo başlığı adı altında aldım ben aldıktan sonra yukarıya 2 gün gecikebilir yazdılar bugün kargoya verilse bile yılbaşından önce alabiliyordum bugünde 3 -5 gün yazmışlar.
  15. talhabkr

2015'te mngden getirttiğim everest klavye mouse seti 3 günde gelmişti.
  16. talhabkr

Sabah 2 gün yazıyordu şimdi mi 3 5 gün oldu en başta gördüm zaten ben onu en geç çarşamba geleceğini göze alarak satın aldım.
  17. talhabkr

verilirde yıl başı giriyor araya mouse olmadan ne yapacağım. Yarın gelmesi lazımdı en geç.
  18. talhabkr

Yardım 75-80K Hangi Laptopu Almalıyım?

Üst segmentlerde Asus Rog ve MSI Titanlar var. Attığım ürüne orta üst segment diyebiliriz.
  19. talhabkr

Yardım 75-80K Hangi Laptopu Almalıyım?

Bende yazılım okuyorum tuf 2024 kullanıyorum bir sıkıntısı yok. düşünüp karar verin daha güçlü işlemcili oyun laptopu olmayan modellerde tercih edebilirsiniz.
  20. talhabkr

İletişim numaraları belirtilmemiş veya ben bulamadım, canlı desteğe yazdım ama 18.00'a kadar diyorlar. şu anda da aktif değiller.
Geri