Arama sonuçları: *

1. talhabkr

Pazarama’da RTX 3050 ve 13000 TL

3050 almayın aldırmayın fpsiniz "-" ye bile düşer.
  2. talhabkr

Autocad İçin Laptop Önerisi

Medion signium en iyi seçenek olacak sizin için. Aynı işi bende yapıyorum lazer kesim cnclere sac kesim çizimleri yapıyorum ve asus tuf laptopum hem ağır hem kalın fazla güç tüketiyor vs. Bende bu cihaza geçmeyi düşünüyorum yakın zamanda.
  3. talhabkr

Bütçe net değil F/P uzun giden mouse önerisi

Kablolu olan modeller en uzun gidenlerdir. Logitech, A4Tech bu işin babalarıdır.
  4. talhabkr

Benim attığım cihaz size her şekilde yeter bu cihazda yeter ancak arada boyut farkı, ağırlık farkı, özellikle ekran ve pil farkı var. Sonuçta oyun oynamak için almıyorsunuz ben sizin yerinizde olsam işlemciyi veya ssdyi yükseltmek yerine kaliteli ekrana ve kasaya sahip cihaz alırdım. Autocad 2d...
  5. talhabkr

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Alt tarafı şarjlı tornavida gödereceklerdi bu kadar kasmaya gerek yok.
  6. talhabkr

2d autocad için yüksek performanslı iş laptoplarına ihtiyaç yok. Asus tuf a16 rtx 5050 cihazın dgpusunu kapatıp pildeyken dışarıda Autocad işlerimi halledebiliyorum cihaz fan bile açmıyor çünkü 2d çizim güç istemiyor. 1778261573 Attığım ürünü alabilirsin. 3 yıl garanti 2.8K OLED ekran ve kasa...
  7. talhabkr

O zaman hepsiburadadan Medion Signum alın. https://www.hepsiburada.com/medion-signium-14-s1-md600032-intel-core-5-120u-16gb-512gb-ssd-freedos-14-120hz-oled-dizustu-bilgisayar-pm-HBC0000CHI39K 2d çizim içindahili gpu yeter.
  8. talhabkr

20 bin liraya kadar uzun ömürlü laptop

Asus tuf 2024, Lenovo loq 15ırx10 modellerine bak
  9. talhabkr

20 bin liraya kadar uzun ömürlü laptop

İkinci elden başka seçeneğin yok
  10. talhabkr

3d modelleme yapacak mısın, Yoksa sadece 2d çizim mi?
  11. talhabkr

🔥İndirim VATAN ADIYAMAN MAĞAZA AÇILIŞINA ÖZEL FİYATLAR!

Şurada olupta eli boş dönmek ne koyar insana.
  12. talhabkr

❌İndirim Bitti! Vichy Dercos Saç Dökülme Karşıtı veya Kepek Şampuanı 654₺

Dün 1200e aldım ben bunu lanet olsun.
  13. talhabkr

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

Bikere denedim bidaha denemem. Kendi akıl sağlığımıda düşünmem lazım.
  14. talhabkr

Şuna baksana, annemle konuşuyor gibiyim Devamıda geldi HAHAHAH. OLUM BU HANGİNİZ DOĞRU SÖYLEYİN LA
  15. talhabkr

Yok etmedim müşteri hizmetleri çok ikna edici konuşuyor. Umarım boş paket gelirde THH açarım.
  16. talhabkr

https://www.temu.com/tr/k%C4%B1netex-vidalama-seti-28-pcs-ktx-3449-g-603355023790944.html?_oak_mp_inf=EOCm9874l4kBGiBjYjNjYmJiMGQ5Y2U0ZjZiOGQ3ZjNjNGVjYzllZjM0MyCwttG%2B4DM%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg-eu.kwcdn.com%2Flocal-image%2Fs174%2F211a2a42166%2Fec81e4eb-15a2-4563-af54-c8315df7091f_1...
  17. talhabkr

Ben torimayı yakın zamanda bir telefona batarya değişimi yapacağım için almıştım ancak şuan istediğim tarza küçük tornavida seti bulamıyorum. Önerebileceğiniz bişey var mı?
  18. talhabkr

Yardım 2. El Laptop Alımı için yardım

Param güvende ile al. Bahsettiğin laptopun ederi max 3 bin.
  19. talhabkr

🔥İndirim İstikbal Lina Çalışma Masası Demir Ayaklı 1.499 TL

Yorumlarda sallanıyor diyor. En iyisi bu fiyatlara kendimiz yaptırmak. Sallanan masa alacağıma sallanan sandalye alırım.
  20. talhabkr

Neden CMF Phone 1 Almalısınız

NFC hayati bir mesele.
Geri