Arama sonuçları: *

1. talhabkr

🔥İndirim STEAM İNDİRİMİ - EA SPORTS FC™ 26 - 20.99 USD = 925,13 TL

yapıkredi 300tl nakit iade vardı bunuda kullanabilirsiniz. Yapıkredi world uygulamasında.
  2. talhabkr

Sıkılıyorum...sıkılıyorum

call of duty oyna askere hazırlık olur
  3. talhabkr

Cs2 de gelişemiyorum.

Adam vurmaya odaklanmayıp biraz daha taktiksel, fikir yürüterek, utillity kullanarak oyna
  4. talhabkr

🔥İndirim Rampage Laptop Soğutucu 😱499₺ ( Dip Fiyat )

Soğutmaya etki etmesi için laptopun alt kapağında bakır bloklara etki edebilecek delikler olması lazım laptopun altında delik yoksa memoymuş rampageymiş hiçbir işe yaramaz
  5. talhabkr

Çözüldü✓ Laptop için termal ped ve macun önerisi lazım

Rica ederim ne demek. Muhtemelen işlemci ve ekran kartı frekans değerlerinde de artış olmuştur.
  6. talhabkr

Atk a9 vs vxe R1 se+ hangisini almalıyım

A9 plus alabiliyorsan bunu al alamıyorsan a9 al
  7. talhabkr

7700 TL hiç kullanılmamış ipad 9. nesil 64GB tablet alınır mı

Dolapta hep kadın satıcılar sıfır cihazları ölü fiyata satıyorlar nedense
  8. talhabkr

ÜLKEDE Kİ 2.EL SİSTEM FİYAT SAÇMALIĞI

Ölücüler yazmasın demiş üstüne konu açmışsınız ayp ediyorsunuz manevi değerinide fiyata yansıtmış olabilir
  9. talhabkr

İphone 15 kamera yanindaki arka camin kirilmasi

Demekki yaptırdığın yer Apple yetkili servisi değilmiş ara söyle durumu düzeltsin çok büyük mağdur olmuşsun hem garantin iptal oldu hemde arka camından oldun
  10. talhabkr

İphone 15 kamera yanindaki arka camin kirilmasi

İphone 11 den sonra arka camı değiştirilebilir parça olarak yaptılar. Apple sertifikası ve orjinallik veren tamirci muhtemelen yan sanayi bir parça kullanmış veya özensiz yapmış bu yüzden çatladığını düşünüyorum en iyisi yaptırdığın yer ile iletişime geçmek olmazsa gerçek Apple yetkili servisine...
  11. talhabkr

LAPTOP ŞARJ AZ İKEN SİYAH EKRAN

Laptoplarda bu durum normal şarjdan çekildiği an anlık bir donma yaşanıyor elimden birçok laptop geçti hepsinde bu durum yaşanıyordu. Muhtemelen cihaz şarjdayken çok daha fazla güç çekiyor sen şarjdan çıkardığın anda bataryanın çıkış gücü şarjdaki güce yetişmediği için fanlar yavaşlıyor fps...
  12. talhabkr

Yardım Yeni anakartta cpu led ışığı yanıyor 2.el alıcam

neden yandığını sor
  13. talhabkr

5$ steam cüzdan kodu çekilişi

Banada çıkmıs tsk
  14. talhabkr

5$ steam cüzdan kodu çekilişi

açıklanmayacak:kekw:
  15. talhabkr

Goodbye dpi açınca discord roblox vb girmiyor

warp 1.1.1.1 kullanabilirsiniz
  16. talhabkr

LAPTOP ŞARJ AZ İKEN SİYAH EKRAN

Laptopun şarjdayken dgpu pildeyken igpuya geçiyor olabilir mi? Nvidia denedim masasından kontrol edebilir misin sadece harici grafik birimi seçeneği olması lazım
  17. talhabkr

Sizce bu ürün gönderilir mi?

Fiyatı çok aşağılarda değil yanlışlıkla açmadılarsa gönderilir
  18. talhabkr

📱Cep Telefon Benchmark Testi⭕

iphone 13 ve 16 da siteyi açınca dondu
  19. talhabkr

Yeni bilgisayar birlestirme yardım

Biliyorum ama parçaları almadan önce en azından örnek bir video izlenebilirdi. Ona göre yapabilir miyim yapamaz mıyım diye düşünülmesi lazımdı. 1772638981 Yabancı kanallardan yerli kanallardan çok fazla detaylı toplama videosu bulabilirsiniz sıkıntı yaşadığınızda veya anlamadığınız bir yer...
Geri