Arama sonuçları: *

1. F

Ekran kartı garantiye verme

İnternet üzerinden almıştım trendyoldan ürün garantisi var faturası var şahıs üzerinden almıştım keşke dediğiniz gibi olsa
  2. F

Byfix diye bir yere gönderiliyormus kimse gönderme falan dedi bilginiz var mi
  3. F

Ekran kartını internetten aldım 1687706994 İnternet aldım Asus arayın dediler
  4. F

Herkese selamlar ekran kartımı Asus 3060 ti mini dual 1 yıllık ekran kartı çok fazla ısınma yapıyor 85 90 bile gördüm çözün bulamadim garantiye vericem ama daha önce hiç vermediğim için nasıl yapacağımı bilmiyorum daha önce vermiş İstanbul içi arkadaşlar var mı
  5. F

assassin's creed valhalla hata vermeden oyundan atiyor

1687032293 Maalesef bulamadım resmen saçmalık hatanın ne olduğu yazmıyor ki sadece kronik bir hata gibi birisi 60herz çektim düzeldi yazmış birisi onu kapat bunu aç diyor olmuyor her oyunu çatır çatır oynuyorum hevesle aldık kursagimizda kaldı ubisoft mesaj atttm çözüm için bekliyorum...
  6. F

malesef bu da olmadı ne yaptıysam olmadı bosuna para verdik oyuna ona yanıyorum okadar heveslenip aldık
  7. F

Deneyeceğim
  8. F

Uplay alakalı tamamen bence cordan oyunda sıfır sıkıntı orjinal oyuna giremiyoruz yazdık desteğe clasic şeyleri söylüyor güncelleme yap doğrulama yap
  9. F

Onuda yaptım herseyim güncel a Z ne varsa dosya doğrulama yaptım 1686935196 Yama kaldirdim gene atıyor çözüm bulamadım benim gibi bir çok kişi var garip sekilde 1686935237 Bu arada benim her 20dk bir kapanıyor
  10. F

Onuda yaptım gene aynı Türkçe yamadan olabilir mi makine cevirinden Yaptım
  11. F

Herkese selamlae epic game indirimden vallahayi aldım kordan oynarken böyle bir sorun yaşamadım ama oyun durduk yere hata vermeden kapanıyor araştırma yaptım hiç biri olmadı gerçekten hevesle aldığım oyun zevkle oynayamadım yardımlarınızı bekliyorum Herşeyim güncel Isınma sorunumu yok 75 Max...
Geri