Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ Ryzen 5 3550H işlemcisinin 2022'den önce çıkmış sürücülerini bulmalıyım

Bu sabah sorunu çözdüm yazmayı unutmuşum. Guru3d sitesinin güvenliğinden emin olmadığım için yapmamıştım ama güvenli olduğundan emin olduktan sonra indirip kurdum ve sorunum düzeldi. Bu arada bulamayanlar için guru3d sitesinde 2003 yılına kadarki tüm arşivler var.
  2. K

Guru3D Güvenilir mi ?

Arşivlere baktığımda amd için tek çeşit sürücü görüyorum zaten sanırım hepsi için aynısını kullanıyorlar
  3. K

Öneri Batman Oyunlarını Hangi sırayla oynamalıyım?

Sırasıyla 1.Arkham Asylum 2.Arkham City 3.Arkham Knight şeklinde oynamalısınız
  4. K

Guru3D Güvenilir mi ?

Selamlar. Laptopumla alakalı teknik bir sorun yaşadıktan sonra eski ekran kartı sürücülerinden birine dönmem gerekti. Aradığım sürücü eski olduğu için AMD'nin kendi sitesinde bulamadım ve guru3d adlı bir sitede buldum. Yabancı forumlarda bu site %100 güvenilir diyorlar ama ben yine de emin...
  5. K

Çözüldü✓ Ryzen 5 3550H işlemcisinin 2022'den önce çıkmış sürücülerini bulmalıyım

Yapmayı denedim fakat sürücüye geri dön tuşuna bastığımda amd sürücüsünü silip microsoft temel görüntü bağdaştırıcısını kullanmaya başladı
  6. K

Bilgisayarımda ve sanırım tüm hp laptoplarda bulunan amd driverlarıyla ilgili ses cızırdaması sorunu üzerine bu konuyu açtım. Geçen sene sürücü güncelledikten sonra bir ses cızırdamasıyla karşılaşmıştım ve bu sorunu araştırıp sorunun 2022'den sonra çıkmış sürücülerde olduğunu görmüştüm ve 2021...
Geri