Arama sonuçları: *

1. W

2012 Ford Fiesta 1.4 tdci, titanium x aracımda kilit kumanda problemi var.

Arkadaşlar bahsettiğim ford fiesta titanium aracımda kumanda kilit problemi mevcut. Araç kilitliyken kumandası istenilen her mesafeden çalışıyor. Fakat arabanın kapı kilidini açtığımda sanki kumanda devre dışı kalıyor. Uzak mesafeden asla çalışmıyor. Araca yarım metre, 1 metre yakınlıkta kumanda...
  2. W

İtopya İptal Sonrası Akbank Kredi Kartına Ne Kadar Sürede İade Olur ?

Arkadaşlar kendi soruma cevap veriyorum. Merak edenler için. yapı kredi 2 gün sürdü toplam. Para iade edildi.
  3. W

Sabah gönderdim, aradım da mail de attım bakalım bekliyorum.
  4. W

Satarken çok kolay da geri verirken neden zor anlamıyorum. Ürünü elime bile almamışım. 17k az para da değil.
  5. W

İptal talebi onaylansa ona da razıyım. Fakat hala iptal talebi alındı yazıyor.
  6. W

Ürünü internetten iptal ettim borç para bulup aynı ürünü mağazalarından satın aldım. Bir an önce parayı almam lazım. Hayırlısı
  7. W

Kardeşim baya zaman geçmiş iade ettikten sonra kaç günde yatıyor hesaba para. Ben de aynı şekilde iptal ettim yapıkredi hesabıma kaç günde yatar acaba. Daha iptal talebi alındı yazıyor
  8. W

Çözüldü✓ İtopyadan Karne indimi olan bu ürünü aldım. Değer mi?

Doğru daha ucuz fakat çevremde kullanılanların da etkisiyle pek AMD taraftarı değilim. Bu sebeple bu sistemi aldım.
  9. W

Peki bu sistem için önerebileceğiniz 27 inch monitör var mıdır? Film izlemek ve oyun oynamak için kullanacağım.
  10. W

İtopyadan linkteki hazır sistemi satın aldım. M2 ssd kinston 500 GB olarak değiştirdim. Sizce doğru mu yapmışım. Teşekkür ederim.https://www.itopya.com/nvidia-studio-3_h20079
Geri