Arama sonuçları: *

1. Meslany

trendyol razer mouse 1059tl

Hocam g102 kullanıcısıyım g305 kablosuz versiyonu gibi sanki geçmeye değer mi yoksa başka ürünler mi bakmalıyım ?
  2. Meslany

Corsair void elite mi asus rog strix go 2.4 mü?

Cloud 2 wireless mi öneriyorlar hocam anlayamadım ?
  3. Meslany

4070 ti Monitöre görüntü vermiyor

Merhabalar ; rx 570 kullanıyordum rtx 4070 ti geçtim. Ddu ile eski ekran kartının bütün kalıntıları sildim. sonra 4070 ti taktım ama ekrana görüntü gelmedi. Ramleri söküp taktım , bios pilini söküp taktım. Biosu güncelledim. 4070 ti en az 5-6 kere söküp taktım . Genede olmadı. Sonra tekrar eski...
  4. Meslany

PNY RTX 4070 Ti XLR8 mi COLORFUL iGame RTX 4070 Ti Ultra mi sizce ?

evet üst segment modeli buymuş pny modelin.
  5. Meslany

Pny de cw oluyor diye bir kaç yerde gördüm içimde şüphe oluştu. Colorful da beyaz pek içime sinmiyor arada kaldım valla :D
  6. Meslany

Merhabalar 25 k civarı bütçem var ve 4070 ti almak istiyorum. Bu civarlarda pny zotac colorful var. Sizce bu 3ü arasından hangisini seçmeliyim veya öneriniz var mı acaba.
  7. Meslany

Sizce itopyadan aldığım hazır sistem nasıl ?

hocam mesh kasa vento diye bir markanın vardı ve ekstradan baya fazla para istiyorlardı o yüzden önerdiklerini aldım . Ssd ekstradan oyunlar için bir tane daha ekliyeceğim. Psu hakkında pek bilgi bulamadım ama 650 80+ bir psu var. sanırım thermarkelin psu vardır diye tahmin ediyorum.
  8. Meslany

Sizce itopyadan aldığım hazır sistem nasıl ?

Merhabalar ; itopyadan bir hazır sistem aldım. buna kule tipi soğutucuda ekstradan ekliyeceğim. Kasanın önü mesh değil. Sizce ısınma konusunda sorun yaşarmıyım. Sistem özellikleri aşağıdaki gibi. 17.4 k tuttu fiyat olarak. Sizce değer mi. Parçalar sorun çıkartırmı. Şimdiden teşekkürler herkese.
Geri