Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim Öğrencilere Microsoft 365 premium ve LinkedIn premium kariyer 12 ay ücretsiz!

bu şekilde hata alıyorum sebebi ne olabilir? çukurova üniversitesi öğrencisiym
  2. E

🔥İndirim Öğrencilere Microsoft 365 premium ve LinkedIn premium kariyer 12 ay ücretsiz!

bunu yazan yer neresiydi hocam bir ekran görüntüsü atma şansınız var mı acaba? gelince de konuda belirtirseniz çok makbule geçer.
  3. E

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

para değil valla şu nete
  4. E

CAJUN CORNER MENÜ 150TL GETİR YEMEK

hocam bende adanadayım burada tavuk göğüsü 160 tl sen hangi ilçe mahdesin gözünü sevim
  5. E

❌İndirim Bitti! İyzico Ve Parolapara'dan FC 26 Alımına 3300TL Cashback!

aykutun bu fotodan haberi yoktur sen nerden buldun dayı
  6. E

🔥🔥DECATHLON 100TL KAZANMAK🔥🔥

ölücülük de bir yere kadar ya beyler.
  7. E

Macbook M2 Linux Kurulumunda Ağ Hatası

Utm ile linux kurulumu yaparken bu hataylar karşılaştım. Çözüm bulamadım yardımcı olabilecek var mı ? The network autoconfiguration was successful. However, no default route was set: the system does not know how to communicate with hosts on the Internet. This will make it impossible to continue...
  8. E

🔥İndirim Vodafone Pay 200 TL Cashback

defactodan şort alma vakti geldi xd
  9. E

🔥İndirim Huawei Watch D 2 Akıllı Saat 12.116TL

o tansiyon ölçüyor mu hocam
  10. E

🚨2 OCAK 🚨 Mcdonals bedava sundea yada küçük boy patates hediye

geldi yine mc botum xd eyvallah
  11. E

6 ay oldu hâlâ aynıyım, düzelemiyorum.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/2-yillik-ciddi-iliskim-bitti-hayata-ciddi-anlamda-kustum.967609/ 6 ay öncesinde de konusunu açmıştım. Bu olaydan sonra 2 3 ay boyunca psikolojik destek alıp aşk hayatımdaki beklentilerimi ve kararlarımı daha kararlı hale getirmeyi denedim, maalesef...
  12. E

Kaspersky'ın bulduğu trojan dosyaları güvenli mi?

evet hocam, hem saldırma hem savunma adına kendimi geliştirmek istiyorum
  13. E

Kaspersky'ın bulduğu trojan dosyaları güvenli mi?

hocam konuyu biraz hortlatiyorum lakin merak ettigim bir soru var. Etik hacking yanında karanlık taraf içinde kendimi geliştirmek istiyorum nasıl bir map çizmeliyim. Ve bu tarz forumlar ya da topluluklar biliyor musunuz acaba katılabileceğim?
  14. E

🔥İndirim BİM PROTEİN OCEAN 30 SERVİS 700 LİRA

sen yukardaki mesajinda bilindik markalar demissin bilader turkiye menseili markalar diye belirtmemissin ve evet turk markalarinin cogunun hammadesi aynı kaliteleri de birbirlerine yakin. burda zaten ayni fikirdeyiz, weider optimum da yabanci menseililer sadece vergi cart curtla o fiyata...
  15. E

xd kendi özelliklerini yazınca cahil olmadığını mı kanıtlıyorsun iyi madem ben de yazayım 1.96yım 100 kiloyum bench atmiyorum ben pardon +20 ile 7 tekrar barfiksim var. madem metafor yapıyorsun bilgisiz bir insanı yanlış şekilde bilgilendirememelisin, her markanın kalitesi ve hammadesi farklı...
  16. E

cehaletin kanlı canlı örneği :D
  17. E

sen şimdie weider ile ocean'ı bir mi tuttun 🤠🙈
  18. E

Amazon.com.tr Garanti Bonus'a özel Peşin Fiyatına 9 Taksit kampanyası (10.000TL üzeri)

1000 tl üstü değilse her türlü kârda olur
Geri