Arama sonuçları: *

1. P

İTOPYA PİYASAYA GÖRE ÇOK UCUZ PC 16K

diğer hazır sistemler arasında karşılaştırma yaptım enn ucuz windows 11 dahil 23kydı 1 gün daha bekleyim bekle gaminggecesinde indiirm olur dedim gerçekten indirim oldu yani o gün 3k karda gibi düşündüm ama yanılmışım işte bide win 11 dahil olsaydı 24k olcaktı şuan 7k kardayım :)
  2. P

30K 'ya hangi sistem 3070 mi 3070 ti mi ?

kanka senin 30k cebinde kalsın çünkü çok gereksiz para sen bu sistemi al bende şimdi aldım çok iyi fiyat ve her oyunda ultra grafiklerde çok rahat oynatır 3070 ve 3070ti gereksiz pahalı hemde 8gb ram ssitem linki: https://www.itopya.com/technopat-two_h23638
  3. P

NASIL BEN İNTERNETTE TEK TEK TOPLADIĞIM ZAMAN 26K FİLAN OLUYODU EN UCUZ ŞEKİLDE GAMİNG GECESİNDE Bİ ANDA 3K DÜŞTÜ ÇOK İYİDİ TAKİ İTOPYAYI GÖRENE DEK BİRDE BİRİ BANA İŞLEMCİ ISINIR DEMİŞ KENDİSİ SOĞUTUCU SATIYOR ACABA BİLEREK Mİ DEDİKİ 1687009875 eyv reis anakart iyi mi peki
  4. P

Yardım Minecraft Sunucusu Başlamıyor

KANKA RAM YETMİYODUR
  5. P

Beyler sa dün İncehesap gaming gecesinden bu sistemin aynısını 21kya sipariş etmiştim windows 11 dahil değildi bugün itopyadan baktım aynı sistem windows 11 dahil 17k TL incehesap siparişimi iptal etmeden bunu aldım acayip güzel bir indirim var sizce değer mi sistem linki...
Geri