Arama sonuçları: *

1. F

Monster aryond a32 qhd 165 hz

Monster aryond a32 165 hz 1 ms qhd monitör 6000 tl fiyata alınır mı daha iyi bir monitör bulabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim
  2. F

1080p 60fps pc maliyeti

Bu bütçeyle indirimdeki hazır sistemlere bak dostum gayet güzel ve güncel bir sistem bulabilirsin
  3. F

Yardım işlemciyi değiştirdiksen sonra tısss sesi

En başta söylediğim gibi ekran kartın anakartın ya da psu dan coil whine sesi alıyorsun bobin sızması olarakta bilinir bildiğim kadarıyla bir zararı yok ama istersen biraz daha araştır
  4. F

Yardım işlemciyi değiştirdiksen sonra tısss sesi

İşlemciden geldiğine emin misin ekran kartından coil whine sesi geliyor olabilir
  5. F

AMD ekran kartına Intel işlemci vs AMD işlemci

Herhangi bir eksiği olmaz problem yaşamazsın ama 5600x yerine 5600 alman daha mantıklı olabilir fiyatı daha uygun
  6. F

rdr 2 atıma tren çarptı

Baytar çağır kanka
  7. F

3060 ekran kartıma 550w psu yeterli mi?

Darboğaz yaşamazsın dostum bu işlemci ve ekran kartı stabil şekilde çalışır
  8. F

Bu sistem için 550 w psu yeterli olacaktır ayrıca tek ram yerine çift ram kullanmanda performans için iyi olacaktır
  9. F

Sistemde kullandığın diğer parçalara bağlı olarak yetmeye bilir dostum sistemin tüm parçalarını yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim
  10. F

6700 XT HAZIR SİSTEM ALDIM OYUN FPS'LERİ DÜŞÜK GELDİ NORMAL MİDİR?

Kanka csgo valorant gibi oyunlarda 2 k oynamanın hiç bir faydası yok ayrıca yapılan testler 1080p için yapılmış olabilir kontrol et istersen
  11. F

Itopyadan pc aldım ekran kartı fanları dönmüyor

Hocam ramleri bir kontrol et istersen önce yine olmazsa bios pilini çıkarıp 15 20 saniye bekledikten sonra tekrar tak ve dene çoğu ekran kartı 60 derecelere kadar fan açmıyor ama bunlara rahmen görüntü gelmiyorsa profesyonel bir destek alman şart bence
  12. F

TRON V3 SOĞUTMA OLMASA OLURMU

Aynı sistemi bende aldım sıvı soğutmada ekledim işlemciden daha iyi verim alabilmek için stok soğutucu yetersiz kalabiliyor
  13. F

5600 için 1500 tl bütçeyle soğutucu önerisi

https://www.incehesap.com/cooler-master-masterliquid-ml120l-v2-rgb-mlw-d12m-a18pc-r2-120mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-48865/?ref=akakce&v=1.53.7 Bence biraz daha bekleyip 1700 e bunu al kafan rahat etsin hava soğutmadan çok daha iyi verim alırsın
  14. F

Indirim bitmeden yarina alicam acil yardım edermsiniz

Hiç bi problem çıkarmaz ama 5600 stok soğutucuda biraz fazla ısınıyor ufak bi sıvı soğutmayla çok daha iyi verim alırsın işlemcisen
  15. F

https://pckolik.com/urun/tron-v3-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ Şu sisteme baka bilirsin o zaman
  16. F

Fiyat nedir hocam ?
  17. F

20-22 k sistem tavsiyesi

1080 p çok rahat takılırsın 2 k da bir çok oyunda güzel performans verir fakat ileride çıkıcak oyunlarda vram yüzünden bir tık sıkıntıya düşebilirsin ben 2 yıllık bi süreçte böyle bir problem olacağını düşünmediğim için aldım dostum
  18. F

20-22 k sistem tavsiyesi

https://pckolik.com/urun/tron-v3-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ Parça kalitesi güzel ilerde bir sıvı soğutma eklersen tadından yenmez bugün bende satın aldım
  19. F

Yardım İşlemcime ayar yapmak istiyorum

Windows güç ayarlarında yeni profil oluşturup işlemci güç ayarlarından nasıl kullanmak istediğini seçebilirsin dostum
  20. F

Yardım 240 Hz monitör önerisi

Monster aryond a27 v1.1 i çok uzun zamandır kullanıyorum indirimde çok ucuza almıştım gayet kaliteli bir monitör hiç bir problem yaşamadım tavsiye ederim
Geri