Arama sonuçları: *

• Users: B.G.
  • Order by date
  1. B.G.

En iyi GTA karakteri

GTA serisinde herkes için özel olan bir karakter vardır. Sizin için en özel ve en iyi karakter hangisidir bu seride?
  2. B.G.

En iyi oyun karakteri

Şaka amaçlı yazdım reis. Vaas diğerlerine kıyasla bir ana karakter değil de kötü karakter olmasına rağmen çoğu oyuncular için yeri ayrıdır da. :D
  3. B.G.

En iyi oyun karakteri

Herhalde Vaas'ın da yeri ayrıdır senin için reis. :D
  4. B.G.

En güzel kadın oyun karakteri

Koyduk reis.
  5. B.G.

En güzel kadın oyun karakteri

Sizin için en güzel kadın karakter hangisdir oyun dünyasında?
  6. B.G.

En iyi oyun karakteri

Dostum herkes için en iyi oyun karakteri farklıdır. Yani Captain Price derin bir karakter değil belki ama sonuçta ikonik bir karakter oyun dünyasında. CoD serisini oynamayan kişiler bile tanır adamı.
  7. B.G.

En iyi oyun karakteri

GTA serisinde en sevilen karakterler daha çok Tommy, Niko veya CJ olduğu ve ayrıca farklı oyun karakterlerine de yer vermek için GTA 5'ten karakter koymayı düşünmedim.
  8. B.G.

En iyi oyun karakteri

Hem onu, hem de Kılıçdaroğlu, ikisini de koya bilirdim ama yer kalmadı maalesef. :D
  9. B.G.

En iyi oyun karakteri

DMC'le çok fazla aram yok maalesef hocam. Dante'yi koymamın sebebi de daha çok genel kitlenin sevdiği bir karakter olması. 1687256846 Evet aslında biraz abartılan bir karakter ama çoğu kişi seviyor işte. O yüzden liste de ona da yer verdim.
  10. B.G.

En iyi oyun karakteri

Hocam en fazla 25 şık koyula biliyor. Artyom'a yer kalmadı maalesef. 1687256062 Kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim bu arada hocam. 1687256108 Sağlam liste. :) 1687256317 Aradan yıllar geçti, her ikisini de özledik. Yeni GTA oyununda çıksalar karşımıza keşke. 1687256390 Nedense kadın...
  11. B.G.

En iyi oyun karakteri

Profildeki Arthur Morgan peki?
  12. B.G.

En iyi oyun karakteri

Konuyu yükselt nerededir? Ha gördüm hocam tamam, teşekkürler.
  13. B.G.

En iyi oyun karakteri

Hocam bu konuyu nasıl öne çıkara bilirim de ankete fazla oy gele bilir.
  14. B.G.

En iyi oyun karakteri

Oyun dünyasında sizin için en iyi oyun karakteri hangisidir? Nedenleri ile birlikte yorumlara yaza bilirsiniz.
Geri