Arama sonuçları: *

1. F

Oyunlarda ani fps kaybı

Nvidia app teki ayarlara baktın mı bazen o yüzden saçma droplar yiyebiliyorsun
  2. F

Ağırlık İstasyonu Duvarı Göçertir mi?

Standart tuğla duvarda. Tuğla çok yükte zamanla ufalanır vs diyor. M8 Çelik dübel zaten
  3. F

Cevap verecek yok mu?
  4. F

Oyunlarda ani fps kaybı

Baktın mı herhangi bir sınırda çalışan parça var mı? Birde OCCT Power testi yaparsan psu arızalıysa belli olur. Veya tam uygulama isimlerini hatırlamıyorum ama psu nun voltaj değerlerini gösteriyor oradan da yükte kontrol edebilirsin.
  5. F

Ben bir ağırlık istasyonu aldım duvara monteleniyor çelik dübel ile. Ama ChatGPT beni korkuttu şimdi bu duvara montelenirse yükte duvara zarar verme ihtimali çok mudur? 100kg gibi ağırlıklar takılır ise sıkıntı yaşar mıyım? Bunu baya uzun vadede kullanmayı düşünüyorum çünkü. Link...
  6. F

Yardım Nvidia Driver ile Performans Düşüşü!!!

bilmiyorum ben en son ağustosda driver güncelledim
  7. F

Olabilir ancak bazı kişiler 4000 serisi için eski drivera dönünce fps yükseliyor demişti. Linki yok. İnsta gönderisinin altında bi kaç kişi öyle demişti
  8. F

Nvidia'nın driver güncellemesi ile performans düşürdüğünü duymuştum. Ancak emin olamadım. Ama bu gün YouTube da bir kanalın 4070 vs 3080 karşılaştırmasına baktım. Ve 1 yıl önceki videosunda genellikle 4070 daha fazla fps alıyordu, hatta 3080 neredeyse hiç bir oyunda geçemiyordu. Ama aynı kanalın...
  9. F

Öneri Ekran kartınız artık tozlanmayacak

zamanla fanın dengesini bozar
  10. F

Yardım MSI VS REDRAGON Hangisi daha iyi

Tamamdır 1 hafta sonra deneyimlerimi yazarım
  11. F

Ürün geldi Redragon K586 aldım. Yazılım çalışmıyor dediğin gibi. Bazı arkadaşlar yedek switchler klavyeye uymuyor demişti, bende bakacaktım ancak switchleri sökemedim. Gaming Gen den aldım ürün İstanbul'dan Honaz'a yaklaşık siparis verdikten 25 saat sonra geldi Cuma yani dün 12 gibi sipariş...
  12. F

Ddr4 den ddr5 e geçmek mantıklımı

Evet üste para koyması lazım
  13. F

Ddr4 den ddr5 e geçmek mantıklımı

Şimdikinden daha güçsüz olmaz 7500f 5600 den güçlü eğer AMD ye geçerse intel i bilmem daha güçsüz olabilir 13 14. Nesil i3 lere geçerse
  14. F

Sağol
  15. F

Ona dikkat etmemişim Shift o kadar önemli değil ancak Enter küçük olduğu kullanması zor oluyor
  16. F

Shift küçük Değil gibi ama Enter küçük
  17. F

Büyük ihtimal bende redragon alacam Hot swap varmış
  18. F

Satıcı yok diyordu ancak varmış galiba 1738180654 Monster ürünlerine ön yargılı bakılıyor araştıracağım bu klavyeyi 1738182142 Attığını şimdi gördüm evet varmış başka bi arkadaşta var dedi satan da bilmiyor klavyeyi ama yazılım sıkıntılıymış monster pusat k3 pro nasıldır
  19. F

Msi metal kasa ancak yayları ses yapıyormuş ve Hot swap ancak k586 lar Hot swap değilmiş k586 pro hotwap miş 1738180404 Bende redragon düşündüm
  20. F

Aattırdım yokmuş gaming gen de aynısını diyor pro da varmış
Geri