Arama sonuçları: *

1. TOLGAARSLAN1

Pioneer deh p 6400r oto teyp nasıldır?

Pioneer'cı arkadaslarımı buraya bekliyorum. Bu cihazı aldım cihaz gerçekten çok hoşuma gitti uzun zamandır Pioneer oto teyp arıyordum bu cihaz sizce nasıldır? Ses kalitesi vs muhteşem diyorlar yardımcı olabilir misiniz? En güzel yanı da animasyonlu olması herhalde :) Pioneer ustaları...
  2. TOLGAARSLAN1

magsafe kablosuz şarj önerisi

arkadaşlar herkese merhabalar iphone 14 pro telefonum ve airpods pro 2. nesil kulaklığım var ilerleyen zamanlarda apple watch serisi saat almayı düşünüyorum bende hem kablo derdinden kurtulmak için magsafe destekli bir şarj ünütesi arıyorum googlede biraz araştırma yaptımda böyle bir alet buldum...
  3. TOLGAARSLAN1

AirPods Pro 2. nesil kulaklık kullanılmadığı halde simge görünüyor

Merhaba, sağ üsteki pil göstergemde AirPods Pro 2. nesil kulaklığımı kullanmadığım halde kutu ve kulaklıkların göstergesini gösteriyor. Normalde göstermiyordu, kulaklıkları kullandıgımda gösteriyordu. Bunun nedeni ne olabilir? Veyahut kullanan ve bu durumu yasayan arkadaşlar var mı? Not ...
  4. TOLGAARSLAN1

Bilgisayar oyundayken kapanıyor

hocam gercekten ilginc bir durum yasıyorum mesela fc24 tam tamına 2 saat oynadım böyle bir sorun yasamıyorum ama forza 5 ols un farklı oyunlar olsun tak diye sistemi kapatıyor bunun bir çözümü olmalı gercekten anlam veremiyorum derecelerde normal yani sorun yok bütün stress testlerine soktum...
  5. TOLGAARSLAN1

Bilgisayar oyundayken kapanıyor

Herkese merhaba, yaklasık 1 aydır yaşadığım bir sorunun çözümünü arıyorum ama maalesef ki bulamadım. Bazı oyunlarda bu sorunu yapıyor bazı oyunlarda maalesef bu sorunla karsılasmadım. Sorun şu ki bilgisayarımı B550 çip setli anakarta geçtikten sonra bu hataları almaya başladım. Oyuna giriyorum...
  6. TOLGAARSLAN1

PC Yüke Girince Sistem Kapanıyor

değerler bu şekilde hocam oyunlarda falan böyle bir sorunla karsılasmadım cpu voltaj değerini elle ayarlamıstım zaten auto da iken 1.000v kadar düşmüştü 1.300v kadar verince sorun düzeldi ama nadiren yine yapıyor anlamıs değilim
  7. TOLGAARSLAN1

evet psu bu hocam sıacklık değerlerini bi atayım size isterseniz bi bakın anormal bir durum varmı diye 1706538954 Thermaltake Grand seri 750W 80+Plus Gold Power Suppley
  8. TOLGAARSLAN1

arkadaslar merhabalar ryzen 7 5800x işlemci ve msi mag mortar b550 anakartım var sistemde işlemcim yük üstünde iken 20 dk nerede ise dayanıyor sonra pc kapatıyor ısı dereceleri normal 60 65 derecelerde gezmekte soğutucu bloğum tam oturuyor bosluk bile yok kontrol ettim bunun sebebi neden olabilir
  9. TOLGAARSLAN1

Çözüldü✓ Arkadaşlar mekanik klavye önerebilir misiniz? bütçe 2000 civarı

ne yaptınız alabilidiniz mi :)
  10. TOLGAARSLAN1

sürekli farklı bir hatadan pc çöküyor

merhabalar umarım sorununuz çözülmüştür hocam :)
  11. TOLGAARSLAN1

ayarları biostan defualt a çekip öyle bir denermisiniz ?
  12. TOLGAARSLAN1

hayırlı geceler hocam biosta ayarlarda bi değişiklilik yaptınızmı örnek vericek olursam xmp ayarları yaptınızmı oc yaptınızmı işlemciye veya ramlere ?
  13. TOLGAARSLAN1

Toughpower Grand RGB 750W 80+plus Gold Koruma Seçenekleri

çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için hocam aklımda soru işareti kalmıştı thermaltake bu işi çok iyi yaptıgını iyi biliyordum o yüzden thermaltake tercihim oldu :) 1705957252 ilgi ve alakanız için teşekkür ederim hocam saolun :)
  14. TOLGAARSLAN1

Çözüldü✓ Arkadaşlar mekanik klavye önerebilir misiniz? bütçe 2000 civarı

https://www.trendyol.com/havit/gamenote-kb885l-rgb-backlit-gaming-mekanik-klavye-profesyonel-gasket-p-743187194 eger red switch seviyorsan direk kap gitsin ben 2000tl almıstım suan indirimde cok memnunum pişman olmazsın.
  15. TOLGAARSLAN1

Red Dead Redemption online sürekli hata veriyor.

aynı sorun bende de var reis cozumu olan varsa mutlaka yazsın bende epic game üzerinden aldım
  16. TOLGAARSLAN1

M2 ssd önerisi olan varmı

merhabalar m2 ssd öneriniz varmıdır 2. el olarak alacağım
  17. TOLGAARSLAN1

Toughpower Grand RGB 750W 80+plus Gold Koruma Seçenekleri

arkadaşlar merhabalar elimde thermaltakenin grand serisi 80+plus güç kaynağı mevcut aklıma takılan soru şu merak ettiğim için soruyorum 2. fotoğrafta paylastıgım koruma seceneklerinde hangisi bu psu da mevcut acaba ? yardımcı olabilirseniz sevinirim cok arastırdım ama bulamadım
  18. TOLGAARSLAN1

üst göğüsum ağrıyo sebebi nedir

Hocam öncelikle merhabalar ağrının olması normaldir kaslar daha ham oldugu için ağrılarının geçmesi biraz zaman alabilir ki ne kadar cok calıstırırsan o kadae hızlı toparlarsın agrın sızın kalmaz.
  19. TOLGAARSLAN1

Xmp Ram Hatası problemi

Arkadaşlar merhabalar b550cip sete geçtikten sonra bazı problemler yaşamaktayım elimde 2x8 16gb lik argb li ram kitim var yaklasık 1-2 haftadır bilgisayarımı stress testine sokmama ragmen kapanmıyor oyunlarda iken 10 dk içinde ya bilgisayarım kapanıyor yada oyunum donuyor oyundan atıyor herşeyi...
  20. TOLGAARSLAN1

R7 5800X İşlemciyi Soğutamıyorum

sadece pbo kapattım hocam bakalım sonuclar nasıl olacak teşekkür ederim bilgi için
Geri