Arama sonuçları: *

1. A

Üniversite hakkında tavsiye

Tekrardan teşekkür ediyorum değerli bilginiz ve vaktinizi bana ayırdığınız için söyledikleriniz benim için çok kıymetli üzerine düşüneceğim iyi günler dilerim kendinize iyi bakın tekrar görüşmek dileğiyle
  2. A

Yukarda yazdıklarımı okudunuz mu bilmiyorum ama sizin bu tarz konularda kişisel tecrübelerinize dayanarak bana verebileceğiniz tavsiyeler varmı önceliklerini şuna ver dediğiniz ? karşına şunlar şunlar çıkabilir bunların önlemini al dediğiniz 1687145125 geçmişe dayalı ve yetiştirme tarzımdan...
  3. A

Yukarda söylediğim gibi çelişkilerim problemlerim var önceliğim şuan onlar bunları çöze çöze diğerleride rayına oturacaktır o bulanık görüntü her geçen gün kayboluyor üstüne düşüyorum soru ve notlardan kastım mesela üniversite okurken nelere dikkat etmem gerektiği . iş hayatına artısı eksisi -...
  4. A

Sürekli bahanelere sığınıyorum gibi görünecek ama çocukluğumdan beri sorumsuzluklar silsilesi adı altında büyüdüm en ufak şeyler bile dahil bunun içine ne bileyim diş fırçalamayı bilmemek bir şeyi vaktinde yapmamak bazı şeyleri yapmak istemediğince hani destek olmak yerine bağırığ çağrılması vs...
  5. A

Bazı konuları çok kafaya takmış durumdayım misal 17-18 yaşında gençler olacak dediğim gibi okul yüzü görmedim sosyalleşemedim yeteri bilgi birikimim yok ve kendi yaşıtlarımın edinmiş olduğu tecrübeler benim tecrübesizliğim vs bu tür faktörler altında ezilmekten biraz korkuyorum farkı...
  6. A

hem maddi hem manevi açıdan bazı sıkıntılardan ötürü Liseyi açıktan bitirdim yaşım 23 ve yaklaşık 15 yaşımdan beri okul yüzü görmüyorum içimde ukte kaldı üniversite okumak bunu deneyimlemek istiyorum ama bi yandanda bu konuda yılların getirmiş olduğu boşluktan ötürü korkularım önyargılarım var...
Top Bottom